Marc Boom
- Bottle
Geweldig fles, blijft koud in de hete zon van Italië
Goede fles die mijn drinken goed warm houdt voor een aantal uur
Hele goede service
Duidelijke website met genoeg mogelijkheden om het product te personaliseren. Levering is ook op tijd gebeurd
Het water bleef bleef heerlijk koel. We willen nog een 2e fles voor de zomer.
Prachtig product, aan de prijs, maar met goed doel te billijken
De bestelde fles heb ik nog niet ontvangen. Door dat ik een fout had gemaakt in mijn bestelling kon deze niet verwerkt worden. Het team van Saywhat heeft mij super goed geholpen om toch nog een toffe fles voor mijn zoon te maken. Wij kijken uit naar het ontvangst van de waterfles
Duidelijke site, snelle bevestiging en op bestelling en levering. Mooi product mooi, fijn in gebruik. Duurzaamheid en plasticvrij is een must voor ons.
Hele snelle verzending en super goed product. Zelden zo'n fijne mok met deksel gehad. Nooit meer koud drinken op werk, ideaal. Gekregen als cadeau en daarna een tweede snel zelf besteld.
Snel, behulpzaam, netjes
Blijft lang koud
Snelle levering. Goede klantenservice. Artikelen keurig verpakt.
Goede en snelle service, mooi gepersonaliseerd product ontvangen
Saywhat Bottles verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Saywhat Bottles heeft de volgende resultaten bereikt:
Saywhat Bottles
Ondernemingsweg 2B
2404 HN ALPHEN AAN DEN RIJN
Geweldig fles, blijft koud in de hete zon van Italië
Goede fles die mijn drinken goed warm houdt voor een aantal uur
Hele goede service
Het water bleef bleef heerlijk koel. We willen nog een 2e fles voor de zomer.
Prachtig product, aan de prijs, maar met goed doel te billijken
Snel, behulpzaam, netjes
Blijft lang koud
Snelle levering. Goede klantenservice. Artikelen keurig verpakt.
Goede en snelle service, mooi gepersonaliseerd product ontvangen
Saywhat Bottles heeft de volgende resultaten bereikt: