anonymous
Video 8 en negatieven
Snelle en goede service
5 videobanden op dvd en usb stick
nog geen oordeel
snelle en goede service, ook bijzonder uitgebreide dienstverlening.
Service
Een VHS band laten digitaliseren van de bruiloft van mijn ouders in 1991. De dag erna was deze al klaar en kon ik het aan mijn ouders geven als kerstcadeau. Wat een snelle service!
Snelle reactie èn levering!! Videobandje C
Kwaliteit en zeer snel gereed, enkele dagen
Snelle service en goede kwaliteit
Snelle service
Alles op afspraak
Duidelijk in communicatie en prijs.
Aantal VHS banden op usb laten zetten. erg tevreden. Klantvriendelijk, snelle service. Communicatie snel en duidelijk.
Scanit.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Scanit.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Video 8 en negatieven
Snelle en goede service
5 videobanden op dvd en usb stick
nog geen oordeel
snelle en goede service, ook bijzonder uitgebreide dienstverlening.
Service
Snelle reactie èn levering!! Videobandje C
Kwaliteit en zeer snel gereed, enkele dagen
Snelle service en goede kwaliteit
Snelle service
Alles op afspraak
Duidelijk in communicatie en prijs.
Scanit.nl heeft de volgende resultaten bereikt: