Bezorging & Levertijd
Product
7.6/10
Website

PCvS

Het is fijn materiaal. De siliconen pleister zorgt ervoor dat je litteken veel minder zichtbaar is. Het zit prettig en is makkelijk afwasbaar. Heb de indruk dat het litteken wat kleiner en platter... Het is fijn materiaal. De siliconen pleister zorgt ervoor dat je litteken veel minder zichtbaar is. Het zit prettig en is makkelijk afwasbaar. Heb de indruk dat het litteken wat kleiner en platter wordt. Gebruik het nu 5 maanden.

Josefa Rodríguez

Goed product. Helpt goed de littekens te vervaagen.

Ariadna Cruz

Ik heb deze siliconen handschoen gekocht voor mijn man na zijn Dupuytren-operatie aan zijn linkerhand. In het begin was hij sceptisch over het gebruik van siliconenproducten voor littekengenezing,... Ik heb deze siliconen handschoen gekocht voor mijn man na zijn Dupuytren-operatie aan zijn linkerhand. In het begin was hij sceptisch over het gebruik van siliconenproducten voor littekengenezing, maar we besloten het toch een kans te geven. Hij begon de handschoen te dragen drie maanden na de operatie, waarbij hij last had van moeilijke, dikke littekens op zijn pink, duim en het midden van zijn hand.

Het resultaat is verbluffend. In combinatie met fysiotherapie, massages en littekencrème heeft de handschoen aanzienlijk bijgedragen aan de verbetering van de littekens. Ze zijn niet alleen minder zichtbaar geworden, maar ook soepeler, wat de bewegingsvrijheid van zijn hand heeft vergroot.

Eerder onderging hij een vergelijkbare operatie aan zijn rechterhand, maar zonder het gebruik van deze handschoen waren de resultaten uiteindelijk minder positief. We zijn ervan overtuigd dat de handschoen een essentiële rol heeft gespeeld in het betere herstel van zijn linkerhand.

De handschoen is comfortabel om te dragen en past goed, waardoor het eenvoudig is om hem dagelijks te gebruiken. Ik raad dit product ten zeerste aan voor iedereen die herstelt van een handoperatie of littekenproblemen heeft. Het heeft echt een positieve impact gehad op het herstelproces van mijn man.

Reactie Scarban:

Beste Ariadna,
Beste Ariadna,
Wat fantastisch om te horen dat onze siliconen handschoen zo'n positieve invloed heeft gehad op het herstel van uw man na zijn operatie! Fijn dat de combinatie van de handschoen, fysiotherapie, massages en littekencrème heeft bijgedragen aan zichtbare verbeteringen in zijn littekens en de bewegingsvrijheid van zijn hand heeft vergroot. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Als u in de toekomst nog vragen heeft of advies nodig heeft, staan we altijd klaar om te helpen!

WLM Kramer

Gemakkelijk toepasbaar
Effectieve werking
Nadeel: Duur.

Kim Molenaar

Ik gebruik de siliconen pleisters nu al een half jaar. Het litteken is nog steeds duidelijk zichtbaar. Ook blijft de pleister niet goed zitten. De plek zit net onder mijn kin. Hierdoor kan de... Ik gebruik de siliconen pleisters nu al een half jaar. Het litteken is nog steeds duidelijk zichtbaar. Ook blijft de pleister niet goed zitten. De plek zit net onder mijn kin. Hierdoor kan de pleister niet helemaal vlak geplakt worden. Ik denk dat het om deze reden niet blijft zitten.

Ik vind het echt zonde van mijn geld. Ik denk dat wanneer de plek op een handigere locatie zit, het beter zal werken.

Reactie Scarban:

Beste Kim,
Beste Kim,
Bedankt voor het delen van uw ervaring met de siliconenpleisters. We vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Inmiddels hebben we contact met u gehad en een passende oplossing geboden. Mocht u nog verdere vragen hebben of advies nodig hebben, horen we het natuurlijk graag!

Elly Wolvers

Mijn lidteken is voor de helft dunner geworden maar er is nog een stuk dik en rood. Ik denk zeker dat de scarban pleister geholpen heeft.

Helen de Vink

Ik ben 2 maal geopereerd aan mijn handen. Eerst links. Plastisch chirurg leverde uitstekend werk af. Een heel dun litteken als uiteindelijke resultaat
Bij de tweede operatie (nu rechterhand)...
Bij de tweede operatie (nu rechterhand) speelde het verse litteken op. Bij 31 graden. Ik kreeg een hypertrofisch litteken. Mijn plastisch chirurg raadde scarban aan. Geweldig! Ik zag het litteken smaller worden. En uiteindelijk bleef er een even mooi litteken achter als bij mijn rechterhand.
Wel consequent gebruiken. De meegeleverde handleiding is hier heel duidelijk over.

G Herdem

Ik heb het bijna 4 mnd gebruikt ik denk dat het wel wat heeft gedaan

Gerry Alferink

Ik gebruik het voor mijn hand en dan doe je écht geen 4 weken met een pleister. Na 2 weken niet meer schoon te krijgen. Op buik of been zal dat wél lukken verwacht ik.