Eduard den Arend

Scheersalon is prima, veel keus, goede kwaliteit.

Veel keus, goede kwaliteit, snelle levering, goede informatie.

G-J Kleinrensink

Uitstekend! Zeer uitgebreid assortiment en een prima service. De website is prima! Bedrijf met een klassiek degelijke uitstraling

Service en assortiment

rob

Uitstekend

Veel keus

Gast

Gekend product.snelle levering.wel veel verzendingskosten.

Snel,goed product

Riekelt de Vries

Uitstekend

Dankzij hun informatie kon ik het juiste type scheermes uitkiezen

jorrit boerman

Levering gaat snel en reageren snel op vragen

Aftersales

Tonny Markvoort

Een fantastisch bedrijf. Je krijgt een snelle reactie op vragen en de producten worden goed en snel geleverd.

snelheid waarmee ze reageren.

Michel Lobert

Na enkele jaren zoeken de overstap gemaakt naar een safety razor, scheersalon stak met de gehele opzet van de site er met kop en schouders boven uit. Dus hier ook mijn 1e mes gekocht, zal zeker... Na enkele jaren zoeken de overstap gemaakt naar een safety razor, scheersalon stak met de gehele opzet van de site er met kop en schouders boven uit. Dus hier ook mijn 1e mes gekocht, zal zeker vaker bestellen wegens de ruime keus aan aanverwante artikelen.

Keurige overzichtelijke website met veel informatie

Theo Akkermans

Ruim assortiment, veel relevante informatie mbt scheren en het assortiment. Redelijke prijzen en snelle levering van het bestelde. Met uitstekend spaarsysteem.

Snelle bezorging. Goede informatie.

Arie Lemans

Mijn eerste keer is positief en ze hebben een enorme sortering, ik ga zeker weer bestellen. Vooral het kaartje met de handtekening van degene die het ingepakt heeft vind ik leuk.

Snel en netjes verpakt, leuk ook dat de naam van de inpakker vermeld staat dat geeft een persoonlijke touch. Het was mijn eerste keer bij jullie maar zeker niet de laatste.