geen bedrijf wilma angenent.
voor mij is dit de eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan bij dit bedrijf zover ik nu kan oordelen is dit prima gegaan,
- Sterke punten
- xx
Parfait
Snelle levering netjes verpakt. Goede producten. Heel bij mee
Zeer goed.
Ik kreeg mijn bestelling op de afgesproken datum. Netjes verpakt !
Positief.
Weet ik niet heb pas één keer besteld
Goed.
Bestelling op tijd geleverd, maar de kinderpruik voor m’n dochter van 8 was veel te klein. Het beleid is dat de pruik niet terug mag. Ergens begrijpelijk, maar dan moet je geen kinderpruik verkopen die alleen een kind van 3 past. Weggegooid geld dus.
Zeer goed! Zeer vlotte levering. Alles is zorgvuldig ingepakt. Ook bij vragen krijg je heel snel hulp via de mail.
Snel, netjes
Schmink Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schmink Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Schmink Specialist
Dokter Schmidtstraat 9
6031 EX Nederweert
Parfait
Snelle levering netjes verpakt. Goede producten. Heel bij mee
Zeer goed.
Ik kreeg mijn bestelling op de afgesproken datum. Netjes verpakt !
Positief.
Weet ik niet heb pas één keer besteld