E. Barents

Ruim.assortiment, voldoende voorradig, snelle levering

Ruim assortiment, voldoende voorradig, snelle levering

Bas

Snel geleverd goed verpakt

Het product is netjes!

Bertine van Heugten

Goede kwaliteit, breed aanbod, vriendelijke service

Combi live (voor kleurinterpretatie) en online.

Fleur de Weerd

Snelle levering, goede communicatie

Joosten

Snelle levering. Alleen jammer dat de pruik tegen viel.

Stefanie

Heel goed, zeer tevreden!

Goede kwaliteit, alles word goed en netjes verpakt en snel verzonden.

Maillot besteld, kwam netjes binnen. Maat klopte niet. Er stond niet bij dat deze klein zou vallen. De informatie op de website kan dit beter aangeven.

Reactie Schmink Specialist:

Beste Annemarie,
Beste Annemarie,
Je hebt een maillot besteld in de maat L/XL, helaas kwam je er na passen achter dat het toch een XXL had moeten zijn. De maat heet niet voor niets L/XL in sommige gevallen is het dus eerder een L dan een XL... Jammer dat je ons nu een lage score geeft en ons bedrijf niet aanbeveelt terwijl we je snel hebben geleverd, en de informatie in de artikel omschrijving wel degelijk klopt.
Ben

Albertine

Prima, snelle en nette levering

Goede Smink

Dory Masselink

Snelle service en adequaat antwoord op mijn vraag over een van de producten. Ik ben zeer tevreden over het geleverde.

Prettig en professioneel telefonisch contact. Snelle levering en breekbare bestelde goederen zeer goed en veilig verpakt.

T.Houtepen

Jammer dat niet alle items op de site op voorraad blijven te zijn

Levering en terugstorten betaling was prima en op tijd.

Reactie Schmink Specialist:

Beste Tom,
Beste Tom,
Hartelijk dank voor je feedback. Wij proberen ons volledige assortiment op voorraad te houden en dat lukt meestal ook. Helaas waren de bestelde posters beschadigd geraakt in ons magazijn waardoor we ze niet meer konden uitleveren. Gelukkig ben je wel tevreden over onze snelle levering en terugbetaling van de niet geleverde posters.
Ben