Was great!

clear communication

Corne Nieuwkoop

Helaas 1 mismatch qua schmink. Als ik een groene variant bestel, verwacht ik geen turqoise. Misschien toch aanpassen als kleurbeschrijving. Verder helemaal top en snelle levering

Seli Staarink

Goede service en advies, denken met je mee.

Meedenkend en aandacht voor je wensen. Heel vriendelijk.

Mesver

Mooie schminck

Snelle verzending en prachtige en fijne schminck. Mooie heldere kleuren.

Quick delivery. High quality product.

Same as the above.

Jessica

Ik heb wat spulletjes gekocht voor een roetveeg Piet. De spullen zijn super. Goede kwaliteit. Alles kwam snel binnen. Ik ben er echt super blij mee!

Ik had een stoppelsponsje besteld. In...

Ik had een stoppelsponsje besteld. In plaats daar van had ik wegwerp sponsjes gekregen.
Ik heb hier contact over opgenomen. Er werd direct een stoppelsponsje naar mij toe op gestuurd.

Er wordt snel gereageerd en een oplossing aangeboden! Fantastisch! Toen ik mijn stoppelsponsje binnen kreeg zat hij in een leuk pakketje met een pen een een kladblok. Op het kladblok stond sorry... Er wordt snel gereageerd en een oplossing aangeboden! Fantastisch! Toen ik mijn stoppelsponsje binnen kreeg zat hij in een leuk pakketje met een pen een een kladblok. Op het kladblok stond sorry geschreven met een smiley. Ik moest er wel om lachen ;)

stichting Sinterklaas

Vlotte levering.

mooie kwaliteit.

maurice

Snel en goed

snelle levering ,goede prijs kwaliteitverhouding ,ruime keus

Vera Visser

Prima site, goede en snelle verzending

Snelle verzending

Rieta