Sterre
Fijn bedrijf, onlangs Warmbat sloffen besteld. Zeer snel geleverd door DHL en ze zijn heerlijk warm!
- Verbeterpunten of tips
- verpakking
- Sterke punten
- levertijd kwaliteit prijs
- Product of service:
- Warmbat sloffen
Op laatste moment Reef slippers besteld. Gelukkig net optijd binnen. Bedankt Schoenenwinkel.nl
Zeer Slechte ervaring. Geen levering Wel betaald Neemt telefoon niet op.
Gisteren besteld, vandaag binnen. Thanks DHL en Schoenenwinkel
Mijn product was helaas uitverkocht. Maar de klantenservice (Daisy) heeft mij heel goed geholpen en heb een duurder product mogen uitkiezen. Deze had ik een dag later al in huis!!! goed geregeld.
Klantenservice negeert klacht
Topcollectie bij een geweldige schoenenzaak.
Besteld op 18-12-23. Op 23-12-23 geleverd ,naar 2 keer contact gehad te hebben met eigenaar. Wel geleverd ,dus teverden
Schoenen (Gstar), na 2 keer bellen en 3 weken later, niet bezorgd. Alle keren met Leon aan de telefoon gesproken. Heel begripvol en vriendelijk, maar service is natuurlijk slecht. Ik lees overal op deze site hetzelfde probleem terug en de beloofde service “binnen 24 uur verzonden” gaat niet op. Geld werd wel keurig binnen 2 uur na 3e telefoontje geretourneerd. Winkel reageert niet op mails.
Levering 1 dag te laat. G-Star sneakers zijn verder wel naar wens en ook prettig geholpen door medewerkster Liza.
Oplichters!!! Niks ontvangen en geen reactie op mailbericht… Bestel hier niet!!
Volgende dag binnen gekregen, en was bij Schoenenwinkel.nl verreweg het goedkoopste uit! Top geregeld dus zo
Wauw! gisteravond besteld (rond 20:00) en vanochtend om 10:05 bezorgd.
Ondanks 1 dag later geleverd dan beloofd. Wel blij met mijn nieuwe Steve Madden sneakertjes!
Zelf met Black Friday binnen 1 dag mijn nieuwe schoenen binnen gekregen.
Schoenenwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schoenenwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Schoenenwinkel.nl
Hyacintenweg 35
2665 NC Bleiswijk
Zeer Slechte ervaring. Geen levering Wel betaald Neemt telefoon niet op.
Gisteren besteld, vandaag binnen. Thanks DHL en Schoenenwinkel
Klantenservice negeert klacht
Topcollectie bij een geweldige schoenenzaak.
Oplichters!!! Niks ontvangen en geen reactie op mailbericht… Bestel hier niet!!
Wauw! gisteravond besteld (rond 20:00) en vanochtend om 10:05 bezorgd.
Zelf met Black Friday binnen 1 dag mijn nieuwe schoenen binnen gekregen.
Schoenenwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Schoenenwinkel.nl