9.6 /10

checkbox100% beveelt Schoonheidsinstituut Ankie Willems aan!

T.Heun

Ik zal jullie zeker aanbevelen,al vanaf het eerste moment voelde het goed voor mij

Vriendelijke ontvangst en meer dan blij met met mijn pmu behandeling

Lydia Sienot

Een fantastische ervaring elke behandeling weer

Beschrijf hier je ervaring
Al enige tijd kom ik bij Annie, mijn huid is zichtbaar verbeterd. ik voel me daardoor een stuk zelfverzekererder en mijn huid straalt. Ik ben heel erg blij met Annie ik voel me op mijn gemak en ze neemt alle tijd voor mij.

Eline

Super fijne medewerkers

Beschrijf hier je ervaring
Super ontspannen ervaring, hele fijne mede werkers.

LMJ

Goed!

Beschrijf hier je ervaring
Ik ga altijd heen voor het verven van mijn wenkbrauwen en wimpers. Ik ben altijd tevreden over het resultaat.

Emma

Geweldig

Heel hartelijk en de behandeling is heel goed

Jeanne-Marie

Proffesioneel instituut, met deskundige medewerkers

Beschrijf hier je ervaring
Top! Al bij binnenkomst ben ik vriendelijk ontvangen. Sfeervolle kamer, bakje thee erbij. De behandelaar ging zeer vertrouwd te werk en dat geeft mij ook vertrouwen. Er was/is veel aandacht voor mijn welbevinden op dat moment en elke stap wordt uitgelegd. We blijven communiceren en dus volgt de behandelaar niet alleen de resultaten op dat moment maar ook hoe ik mij bij de behandeling voelt. Heerlijke en deskundig behandeling

M Hendriks

Super heel attente dames en komt er altijd tevreden weg

Fijne gezichtbehandelingen en ook altijd tevreden met de pedicure behandeling

Suzanne Veenstra

Toplocatie met heel goeie medewerkers.

Beschrijf hier je ervaring
Ik ben al zeker 15+ jaar klant, natuurlijk ben ik wel eens "vreemd gegaan" bij een andere salon maar ik kom toch steeds weer terug. Je betaalt wat meer maar dat heb ik er graag voor over. De kwaliteit van de behandelingen, de fijne medewerkers, kennis en expertise altijd up to date, je merkt echt dat ze hier een stapje méér doen.

Petra

Ontspannen en aangenaam onderhoud

Beschrijf hier je ervaring
Ik kom hier al jaren en dat zegt het al: super tevreden, goede sfeer, zeer capabele vakmensen. Ik plan 1x in de 2 2,5 maand een classic behandeling van anderhalf uur en dat is echt even tijd voor mezelf met mooie producten!

Maria Smant

Heerlijke behandeling!

Beschrijf hier je ervaring
Weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad van Sandra. Me-time en relaxt. Het is iedere keer genieten. En met een paar goeie adviezen. Echt een aanrader!

Adriana

Top! Ik kan niet zonder jullie!

Beschrijf hier je ervaring
Heel blij. Boven verwachting. Prachtige wenkbrauwen gekregen met permanenten make up. Mijn advies, niet meer twijfelen gewoon doen.

Josina

Super!!

Beschrijf hier je ervaring
Vriendelijke ontvangst.......en nette eyeliner laten zetten! En wenkbrauwen laten doen. Super blij mee!

Liesbeth Rozenberg

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Beschrijf hier je ervaring
4 weken geleden heeft Lydia mijn wenkbrauwen met PMU behandeld. Ik had meteen een goed gevoel na het eerste gesprek en uitleg van de behandeling en het resultaat is geweldig. Ik krijg veel complimenten en vragen waar ik mijn wenkbrauwen heb laten aanbrengen. Dankjewel Lydia!

Marianne Mulder

Zeer klantvriendelijk.

Beschrijf hier je ervaring
Na 4 jaar weer een opfris behandeling gehad voor mijn permanente wenkbrauwen! Weer super mooi geworden en ben er weer erg blij mee Lydia

Alette Vleems

Klantvriendelijke en mooi resutaten

Permanente make up ,wenkbrouwen. Mooi gedaan

Schoonheidsinstituut Ankie Willems verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schoonheidsinstituut Ankie Willems heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 8 november 2013

Schoonheidsinstituut Ankie Willems

Bij ons vindt je alles om lekkerder in je vel te zitten en er mooi uit te zien. Je kunt bij ons terecht voor een huidscan, een verzorgingsadvies, aanschaf van produkten en een huidbehandeling. Wij gaan samen met jou voor het beste resultaat!

Westerkade 8A

Een fantastische ervaring elke behandeling weer

Eline

Super fijne medewerkers

Beschrijf hier je ervaring
Super ontspannen ervaring, hele fijne mede werkers.

LMJ

M Hendriks

Super heel attente dames en komt er altijd tevreden weg

Fijne gezichtbehandelingen en ook altijd tevreden met de pedicure behandeling

Suzanne Veenstra

Toplocatie met heel goeie medewerkers.

Petra

Ontspannen en aangenaam onderhoud

Maria Smant

Heerlijke behandeling!

Adriana

Top! Ik kan niet zonder jullie!

Josina

Super!!