T.Heun
Ik zal jullie zeker aanbevelen,al vanaf het eerste moment voelde het goed voor mij
- Beschrijf hier uw ervaring
- Kwaliteit advies
- Eindoordeel
- 5
100% beveelt Schoonheidsinstituut Ankie Willems aan!
100% beveelt Schoonheidsinstituut Ankie Willems aan!
Een fantastische ervaring elke behandeling weer
Super fijne medewerkers
Goed!
Geweldig
Proffesioneel instituut, met deskundige medewerkers
Super heel attente dames en komt er altijd tevreden weg
Toplocatie met heel goeie medewerkers.
Ontspannen en aangenaam onderhoud
Heerlijke behandeling!
Top! Ik kan niet zonder jullie!
Super!!
Zeer klantvriendelijk en professioneel
Zeer klantvriendelijk.
Klantvriendelijke en mooi resutaten
Schoonheidsinstituut Ankie Willems verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schoonheidsinstituut Ankie Willems heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed!
Geweldig
Proffesioneel instituut, met deskundige medewerkers
Super heel attente dames en komt er altijd tevreden weg
Toplocatie met heel goeie medewerkers.
Ontspannen en aangenaam onderhoud
Heerlijke behandeling!
Top! Ik kan niet zonder jullie!
Super!!
Zeer klantvriendelijk en professioneel