Dijkslag
Super positief
Wij zijn erg tevreden over de geplaatste schoorsteenkappen. Gertjan en zijn team zijn vriendelijk, vakkundig en dachten met ons mee zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Wij kijken er iedere dag met plezier naar.
Duidelijke, fijne uitleg door Gertjan van bestellen tot plaatsing van onze schoorsteenkap. Mooi stukje vakwerk en snelle levering. Goede service. Kortom zeer tevreden over Schoorsteenkap.nl
Zeer tevreden met onze nieuwe schoorsteenkap
Geweldig! Korte lijntjes met Gertjan. Snelle levering.
Erg goed. Vakmensen
We werden correct ontvangen om de gemaakte plannen te bespreken. Afspraken werden gemaakt en binnen korte tijd was onze prachtige kap klaar en stond te pronken op de schoorsteen. Dit alles tegen een zeer redelijke prijs. Kortom een bedrijf welke ik van harte kan aanbevelen bij een ieder die een nieuwe schoorsteenkap overweegt.
Zeer goed
Zeer content met de Lamellen schoorsteenkap. Duidelijke communicatie. Snelle levering en het ziet er zeer goed uit. Ik ben zeer tevreden.
Telefonisch besteld en qua maat uitvoering en kleur perfect gemaakt ook thuis correct afgeleverd.Schoorsteenkap ga zo door voor een tevreden klant
Schoorsteenkap besteld . Top bedrijf prettig contact en de kap precies zoals we wilde. Nogmaals bedankt voor de Schoorsteenkap en de afwerking hier van
Beste kwaliteit kappen. Prettige samenwerking.
Product ziet er goed uit. Levering volgens afspraak Top.
goed overleg wat betreft de vorm en de maten van de kap en zo is kap ook gemaakt.
Top, alles goed geregeld!
Schoorsteenkap.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schoorsteenkap.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Schoorsteenkap.nl
De Spil 17
3774 SE Kootwijkerbroek
Zeer tevreden met onze nieuwe schoorsteenkap
Geweldig! Korte lijntjes met Gertjan. Snelle levering.
Erg goed. Vakmensen
Zeer goed
Beste kwaliteit kappen. Prettige samenwerking.
Product ziet er goed uit. Levering volgens afspraak Top.
Top, alles goed geregeld!
Schoorsteenkap.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Schoorsteenkap.nl