9.8 /10

checkbox100% beveelt Schoorsteenkap.nl aan!

Rijnland Consultants

Wij zijn erg tevreden over de geplaatste schoorsteenkappen. Gertjan en zijn team zijn vriendelijk, vakkundig en dachten met ons mee zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Wij kijken er iedere dag met plezier naar.

Herman/particulier

Duidelijke, fijne uitleg door Gertjan van bestellen tot plaatsing van onze schoorsteenkap. Mooi stukje vakwerk en snelle levering. Goede service. Kortom zeer tevreden over Schoorsteenkap.nl

Richard

Zeer tevreden met onze nieuwe schoorsteenkap

De Smidse Kachelspeciaalzaak BV Sneek

Geweldig! Korte lijntjes met Gertjan. Snelle levering.

Corné

Erg goed. Vakmensen

Rene Rotteveel

We werden correct ontvangen om de gemaakte plannen te bespreken. Afspraken werden gemaakt en binnen korte tijd was onze prachtige kap klaar en stond te pronken op de schoorsteen. Dit alles tegen een zeer redelijke prijs. Kortom een bedrijf welke ik van harte kan aanbevelen bij een ieder die een nieuwe schoorsteenkap overweegt.

Robert

Zeer goed

Wilfred

Zeer content met de Lamellen schoorsteenkap. Duidelijke communicatie. Snelle levering en het ziet er zeer goed uit. Ik ben zeer tevreden.

B.Castricum/Particulier

Telefonisch besteld en qua maat uitvoering en kleur perfect gemaakt ook thuis correct afgeleverd.Schoorsteenkap ga zo door voor een tevreden klant

Lutterlof

Schoorsteenkap besteld . Top bedrijf prettig contact en de kap precies zoals we wilde. Nogmaals bedankt voor de Schoorsteenkap en de afwerking hier van

Exclusieve schoorstenen Ede

Beste kwaliteit kappen. Prettige samenwerking.

H van de Wijdeven

Product ziet er goed uit. Levering volgens afspraak Top.

Geert Mathijssen

goed overleg wat betreft de vorm en de maten van de kap en zo is kap ook gemaakt.

Bernard Ploeg

Top, alles goed geregeld!

Remco

Snelle service, prachtig resultaat!

Antwoord Schoorsteenkap.nl

Dat is onze missie.

Geantwoord op

Schoorsteenkap.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schoorsteenkap.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 juli 2018

Schoorsteenkap.nl

Bent u op zoek naar een nieuwe schoorsteenkap voor uw woning? Wilt u een kwalitatief hoogwaardige en tegelijkertijd betaalbare schoorsteenkap kopen? Zoek dan niet verder en kies voor ruim 40 jaar ervaring. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en vervaardigen elke schoorsteenkap van hoogstaand RVS en voorzien deze van een slijtvaste zwarte poedercoating. Bovendien ontvangt u bij ons maar liefst 20 jaar garantie op uw nieuwe schoorsteenkap.

De Spil 17

3774 SE Kootwijkerbroek

Rijnland Consultants

Herman/particulier

Richard

Zeer tevreden met onze nieuwe schoorsteenkap

De Smidse Kachelspeciaalzaak BV Sneek

Geweldig! Korte lijntjes met Gertjan. Snelle levering.

Corné

Wilfred

B.Castricum/Particulier

Lutterlof

Exclusieve schoorstenen Ede

Beste kwaliteit kappen. Prettige samenwerking.

H van de Wijdeven

Product ziet er goed uit. Levering volgens afspraak Top.

Geert Mathijssen

Bernard Ploeg

Top, alles goed geregeld!

Remco

Snelle service, prachtig resultaat!

Antwoord Schoorsteenkap.nl

Dat is onze missie.