SterSterSterHalve sterLege ster

Prima, een paar duidelijke tools aangereikt gekregen waar ik direct mee aan het werk kan. Bovendien goed om met het eigen team deze training te doen; goed voor de cohesie.

Louis

Ik vond Sander een fijne trainer, die met een vleugje humor duidelijk de verbeterpunten helder maakte. Ook de flexibiliteit om wat specifieker in te gaan op wat de huidige groep nodig heeft / had was fijn.

Suzanne Klein

Ik vond de trainer open en kundig.

SterSterSterSterLege ster

Ik heb tijdens de training mooie inhoudelijke gesprekken gevoerd wat een bijzondere ervaring is geweest. Daarnaast heb ik een aantal handvaten gekregen waar ik wat mee kan dus ik kijk positief terug op deze dag.

anonymous

De inhoud was goed gestructureerd en de voorbeelden en filmpjes waren duidelijk en verhelderend. De trainster legde alles duidelijk uit en er was voldoende ruimte voor interactie en vragen.

Eveline

inzichten over veranderen en wisselwerkingen bij mensen. hoe veranderingen te organiseren in de praktijk

SterSterSterSterLege ster

De training voldeed aan mijn verwachting en biedt goede handvatten. Anneke is een prettige trainster die goed afstemt op de behoeften en leerdoelen van de cursisten.

SterSterSterLege sterLege ster

Veel geleerd van mijn mede-cursisten, die verhalen vertelde waar ik ook iets van opstak. De cursusleidster voelde niet helemaal bekwaam (zie vorige vraag).

anonymous

Ik vond het een enorm leerzame training die me enorm in beweging heeft gebracht en handvaten gegeven om met een aantal belemmerende gedachten aan de slag te gaan en assertiever te worden. De training was (zoals de titel aangeeft) inderdaad erg intensief, ik was na trainingsdagen helemaal uitgeput en overweldigd met nieuwe indrukken en informatie. De tijd is echt voorbij gevlogen, het was een ontzettend prettige groep om de training mee te volgen en ik zie bij ons allemaal dat we de nodige doorbraken hebben gehad en binnen no-time allemaal stappen zijn gaan zetten.

D.W.

SterSterSterHalve sterLege ster

Was prima te doen, leraar was veel uit eigen ervaring aan het spreken, maar daardoor was er misschien wat minder tijd voor diepgang om ieder zijn "doel" te laten bereiken.

Annemiek

SterSterSterSterLege ster

Deze training was erg interessant met veel verdiepende theorie. De afwisseling in docenten iedere week gaf een leuke dynamiek én verrijking door de verschillende perspectieven.

anonymous

Leerzaam in de zin dat het een goed reminder is om tijd in te ruimen voor het op de juiste manier prioriteren van zaken. Vermakelijk aangezien humor op een goede manier gebruikt werd om de training niet te zwaar te maken.

anonymous

Goede begeleiding, mooie spreiding in tijd.

SterSterSterSterLege ster

Leuke module. Veel inzichten opgedaan, vooral dat de rol van de change manager ingewikkelder is dan ik dacht.

anonymous

Ik vond het een leerzame cursus waarbij ik elementen daadwerkelijk kan toepassen binnen mijn werk. De timing van de cursus met pauzes zorgde ervoor dat je echt ervaring kon opdoen en geleerde kennis kon toepassen.

Schouten en Nelissen NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2020

Schouten en Nelissen NL

De kracht van professionele ontwikkeling én persoonlijke groei. Wij vergroten de impact van individuen, teams en organisaties met power skills – de kennis en vaardigheden die je sterk en in beweging houden.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Louis

Suzanne Klein

Ik vond de trainer open en kundig.

Eveline

SterSterSterLege sterLege ster

D.W.

Annemiek

anonymous

Goede begeleiding, mooie spreiding in tijd.

Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10