Ya
- Sterke punten
- Super super snel, letterlijk in 1 maand gescheiden. Ik wist niet dat het zo snel kon.
- Verbeterpunten of tips
- Alles geweldig
96% beveelt Schravenmade Advocaten aan!
Geweldig
Heel prettig contact, ook nadat er iets mis ging van mijn kant, werd daar goed op ingespeeld
indirect contact
Aangenaam
Top
Uitstekend
Fijne communicatie. Duidelijk, helder en correct.
Vanaf het eerste contactmoment werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. De advocaat toonde een diepgaande kennis van het arbeidsrecht en gaf me helder en praktisch advies. De begeleiding was onmisbaar bij het nemen van de juiste stappen en beslissingen, wat uiteindelijk leidde tot een bevredigende oplossing van mijn zaak. Verder waardeer ik de open communicatie en de transparantie over de mogelijkheden en de te verwachten uitkomsten. Het gaf me vertrouwen in het proces. Ik beveel deze juridische dienstverlener dan ook van harte aan.
Vriendelijk, correct en snel geholpen.
Mijn ervaring was goed, ik ben super geholpen door het hele traject heen. Als er nog een zaak zou komen dan kies ik Schravenmade Advocaten!!
Perfecte dienstverlening, afgestemd op ons beide
Snel en netjes
Snelle en correcte opvolging.
Prima adequaat en duidelijk
Schravenmade Advocaten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schravenmade Advocaten heeft de volgende resultaten bereikt:
indirect contact
Aangenaam
Top
Uitstekend
Fijne communicatie. Duidelijk, helder en correct.
Vriendelijk, correct en snel geholpen.
Perfecte dienstverlening, afgestemd op ons beide
Snel en netjes
Snelle en correcte opvolging.
Prima adequaat en duidelijk
Schravenmade Advocaten heeft de volgende resultaten bereikt: