Guns bart
- Product of service:
- Geen vraag
0% beveelt Schrijnwerkerij Ronny Wens aan!
Goede begeleiding bij verkoop
Nalatigheid na afleveren en plaatsten deur..
Kwaliteit
vakmanschap
Correcte informatie
Heel correct , super geholpen met keuze en materialen. Prima afwerking en plaatsing . Deze firma is echt een aanrader .
Degelijk
Kwalitatief werk!
Zeer goede informatie over de producten
Slechte afwerking en service na verkoop.
Mag ik er u op attent maken dat de werken nog niet volledig zijn uitgevoerd, ( maar dat ligt niet aan u, de firma is hier wel van de hoogte) verder wens de ganse firma een aangenaam verlof toe en ben zeer te vrede over de samenwerking tot na de vacante!!
vorig jaar een verdreven trap laten maken, onlangs nog een kopij van een oude voordeur. In beide geval l'en erg tevreden van het vakmanschap en de kwaliteit van afwerking
Vakmanschap
kwaliteit en gemoedelijkheid
Top samenwerking.
Schrijnwerkerij Ronny Wens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schrijnwerkerij Ronny Wens heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede begeleiding bij verkoop
Nalatigheid na afleveren en plaatsten deur..
Kwaliteit
vakmanschap
Correcte informatie
Degelijk
Kwalitatief werk!
Zeer goede informatie over de producten
Slechte afwerking en service na verkoop.
Vakmanschap
kwaliteit en gemoedelijkheid