Jo v d Hoek
prima en snelle levering, zeer tevreden
91% beveelt Schroevenkampioen.nl aan!
Top bedrijf. Snelle levering
Klein misverstand maar keurig opgelost. Nalevering is volgens afspraak. Contact is snel en vriendelijk. Schroeven 5meter aansluitkabels Elu schuurbanden.
Scherp geprijsd, vlotte levering, op een klacht wordt snel gereageerd en een goede oplossing geboden
Prima assortiment, met een hoop dingen scherp geprijsd, altijd goede levering.
Bijzonder slechte service, zondag besteld en betaald, staat nog steeds op "wacht op betaling" Emails wordt niet op geantwoord. Telefoon wordt niet opgenomen.
goeie spullen, maar hoe irritant is het dat het afrekenen niet lukt, en dat je de hele winkelmand kwijt bent . Niet voor het eerst.
Goede spullen. Snel geleverd
Schroeven besteld.
Fijne communicatie en snel geleverd
breed en diep assortiment; goed advies en snelle en betrouwbare levering; prima prijs-kwaliteit verhouding
De bestelde schroeven waren niet in stock (op website echte wel aangegeven als zijnde in stock). Het Bedrijf heeft om aan de levertijd te kunnen voldoen een aanvaardbaar alternatief geboden en de minder kosten keurig en prompt gecrediteerd. Uitstekende service en concurrende prijzen
Snelle levering, voor de aankoop van de pluggen was het een zeer goede prijs in vergelijk met mijn vaste leveranciers! Voor de prijs van de schroeven heb ik vergeleken, deze zijn (momenteel) dezelfde als bij mijn vaste leveranciers Heb de schroeven kampioen reeds aanbevolen bij een collega dakwerker!
Geen aflevering, dus geen spullen , project uitgesteld , dus slecht en geen response op email of de telefoon wordt niet opgenomen.
Schroevenkampioen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schroevenkampioen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Schroevenkampioen.nl
Liechtensteinstraat 2
5171 PH Kaatsheuvel
Top bedrijf. Snelle levering
Prima assortiment, met een hoop dingen scherp geprijsd, altijd goede levering.
Goede spullen. Snel geleverd
Schroeven besteld.