9.1 /10

checkbox99% beveelt Schulte Energie & Techniek aan!

Hoe heeft u de uitvoering van de werkzaamheden ervaren?
Komt Schulte Energie & Techniek haar afspraken na?
Voldeed de offerte aan uw wensen en eisen?

Flierman

Vriendelijk bedrijf met prettige medewerkers

Hoe heeft u de werkwijze en communicatie van Schulte Energie & Techniek in het offertetraject ervaren?
Correct en perfecte offerte
Thuis batterij

Oude Nijhuis

SterSterSterLege sterLege ster

alles ging prima, behalve de financiële afwikkeling. Er was ons een korting beloofd van € 250,- én het eerste jaar nam het bedrijf de kosten van de SlimmeRik voor haar rekening. In beide gevallen was dit niet verwerkt in de nota en moesten we er zelf naar vragen. Daar hebben wij ons toch écht over verbaasd. Dit hadden wij niet verwacht en waren hier ook echt in teleurgesteld.

prima
thuisbatterij

R Meijer

louter positief. altijd fijn om een betrouwbaar bedrijf te vinden. het liefst nog in de buurt ook. het begon met een laadpaal en uiteindelijk is die er gekomen en tevens een thuisbatterij en uitbreiding van het aantal zonnepanelen. en een dynamisch energiecontract.

bovenstaand geeft wel aan hoe goed en duidelijk de communicatie en werkwijze is.
laadpaal, thuisbatterij, hybride omvormer en 6 zonnepanelen

easee laadbox geinstalleerd

A3 Stalenhoef

We zijn tevreden

Product of service:
Easee Max lader incl installatie.

Parent

De Jong

Snelle offerte en korte levertijd van laadpaal

Laadpaal

Ligtenberg

Vakkundige mensen, goed advies, degelijke montage, prima materiaal, nette realistische prijs

Tijdens het offertetraject heb ik een aantal keer telefonisch contact gehad. Dat heb ik als prettig en waardevol ervaren, vooral omdat wat afstemming inzake nieuwbouwwoning en voorbereiding voor thuisaccu.
Zonnepanelen en omvormer

Deskundig, flexibel, snel, duidelijk
pv- panelen

Henderik Walters WAC Energietechniek

Dat was zeer prettig.

Duidelijk en met veel kennis en kunde.
Zonnepanelen installatie.

Particulier

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Na installatie van een nieuwe omvormer zou deze 10 jaar fabrieksgarantie hebben. op het garantie bewijs van de omvormer kom ik 14 maanden fabrieksgarantie te kort. Heb inmiddels drie mails gestuurd waarvan de eerste is beantwoord dat ze het uitzoeken. Op de andere mails geen reactie!

Offerte is wel goed maar nazorg slecht.
Huawei omvormer

Schulte Energie & Techniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schulte Energie & Techniek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 21 februari 2017

Schulte Energie & Techniek

Wij zijn een dynamisch en innoverend bedrijf dat aandacht en zorg heeft voor uw technische installaties. Door ons brede dienstenpakket hebben wij voor al uw wensen een passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat alles matcht en maken daarbij gebruik van duurzame en innovatieve toepassingen. Daardoor is onze rol als adviseur de laatste jaren flink toegenomen.

Sombeekweg 11

7591 AV Denekamp

Hoe heeft u de uitvoering van de werkzaamheden ervaren?
Komt Schulte Energie & Techniek haar afspraken na?
Voldeed de offerte aan uw wensen en eisen?

Flierman

easee laadbox geinstalleerd

A3 Stalenhoef

We zijn tevreden

Product of service:
Easee Max lader incl installatie.

Parent

Deskundig, flexibel, snel, duidelijk
pv- panelen

Henderik Walters WAC Energietechniek

Dat was zeer prettig.

Duidelijk en met veel kennis en kunde.
Zonnepanelen installatie.

Particulier

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Offerte is wel goed maar nazorg slecht.
Huawei omvormer

Schulte Energie & Techniek heeft de volgende resultaten bereikt: