Kwaliteit van de poster

Jan en Susan

Onze ervaring is goed. Ontvangen zoals besteld. Netjes verpakt.

Ron de Krieger

In een woord uitstekend

Judith Vissers

Bert Poortman

Posters zijn netjes en op tijd geleverd. Ziet er goed uit.

Ad Trapman

Jenny

SterSterSterSterLege ster

Ik heb een achtergrond voor mijn Spookytown-dorp laten maken door Schuttingposter.nl Helaas duurde het even voordat ik deze thuisbezorgd kreeg (2 weken) En de bezorging van de achtergrond liet wat te wensen over. De bezorger had het pakketje pontificaal naast mijn deur gezet terwijl ik een paar dagen niet thuis was en de buren gewoon thuis waren. Ik heb deze klacht bij Schuttingposter.nl neergelegd en deze vonden het heel spijtig dat dit gebeurd was en dat zij daar niets van wisten omdat deze print op een andere locatie is gemaakt en verzonden. Uiteraard zouden ze de klacht doorsturen naar degene die hiervoor verantwoordelijk was. Al met al ben ik erg tevreden met mijn achtergrond Mijn Spookytown-dorp nu echt een 'spooky' geheel!

Antwoord Schuttingposter.nl

Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst en je uitstekende beoordeling. Daar zijn we erg blij mee! We vinden het ook heel vervelend dat de bezorging niet vlekkeloos is verlopen, integendeel zelfs. De klacht is behandeld en er wordt o.a. gewerkt aan betere communicatie van de klant rechtstreeks met de bezorger. De foto's van je 'spooky' dorp zijn een goede inspiratie voor andere bouwers en we hebben deze met je toestemming geplaatst op onze site: https://schuttingposter.nl/portfolio/kerstdorp-achterwand-spooky-town/ Nogmaals dank voor je begrip en we wensen je heel veel plezier van je originele dorp! Groeten van Dorien.

Henk van Bommel

Ik had een mooie vakantiefoto op Canvasdoek laten zetten. Maat 130 ×130 cm. Het resultaat was nog veel mooier als ik gedacht had. Alles was goed Wij zijn 100% tevreden.

Antwoord Schuttingposter.nl

Bedankt voor de uitstekende beoordeling van ons bedrijf en onze dienstverlening! Het resultaat ziet er TOP uit! Leuk dat we je foto's mogen gebruiken voor onze site en social media. Hier kun je er meer over lezen https://schuttingposter.nl/portfolio/vakantiefoto-op-houten-frame-130x130-cm/ Het mail-contact verliep snel en goed en samen zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen, daar worden wij ook blij van! Heel veel plezier van jullie nieuwe uitzicht!

Wilma Smit

In goed overleg tuinposter besteld, het formaat en de afbeelding zijn geweldig. Goed verpakt.

Karina Schuitemaker

Heel goed

Antwoord Schuttingposter.nl

Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst en de uitstekende beoordeling van onze dienstverlening. We zijn heel blij met de foto van jullie project en hebben deze op onze site geplaatst. Hier kun je de foto zien https://schuttingposter.nl/voorbeeldtuinen-schuttingposter-tuinposters-kaatsheuvel/ Heel veel plezier van jullie nieuwe uitzicht en een aai voor de ezeltjes :)

Henk Willems

Johan

Persoonlijk geleverd en netjes op verzoek zelfstandig een betere verstopte ligplaats gevonden voor de deur !

Bianca van Heemst

Goede service. Goed verpakt.

Carla Verhagen

Uitstekend advies gehad en zeer vakkundig geholpen.

Nellie van Wageningen

Prima!

J.mulderij

Heel goed.

Schuttingposter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schuttingposter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 29 december 2012

Schuttingposter.nl

Met een echte schuttingposter maak je een kleine tuin groter en een grote tuin spannender.

Luxemburgstraat 21

5171 PK Kaatsheuvel

Kwaliteit van de poster

Jan en Susan

Onze ervaring is goed. Ontvangen zoals besteld. Netjes verpakt.

Ron de Krieger

In een woord uitstekend

Judith Vissers

Bert Poortman

Posters zijn netjes en op tijd geleverd. Ziet er goed uit.

Ad Trapman

Heel goed

Henk Willems

Johan

Bianca van Heemst

Goede service. Goed verpakt.

Carla Verhagen

Uitstekend advies gehad en zeer vakkundig geholpen.

Nellie van Wageningen

Prima!