Zeer goed. Persoonlijk advies, meedenken en aanwijzingen gekregen om mijn petfecte plaatje te vinden.
Positief, veel keus en prijs is best oké.
Uitstekend
Hi Schuttingposterklant :)
Bedankt voor je super positieve review op onze site en op Google! Fijn dat de Kerstboom op doek zo goed bevalt! Groetjes en een goed en gezond 2020 van Dorien!
Tevreden over de afhandeling.Wel graag meer info over de leveringstijd bij de bestelling
Reactie Schuttingposter.nl:
Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst en je positieve beoordeling.
Naar aanleiding van je opmerkingen over de informatie rondom de leveringstijd, hebben we nagekeken of er...
Prima. Verzending in eerste instantie fout gegaan. Echter na contact met schuttingposter.nl zeer correct opgelost.
Beste Schuttingposter-klant!
Mede dankzij jullie persoonlijke en positieve review hebben wij ook dit jaar weer veel mooie tuinposters mogen leveren.
We hopen dat het nieuwe uitzicht nog...
Ik heb twee posters besteld, een in het voorjaar voor mijzelf en een pas voor een vriend en ben zeer tevreden over alles.
Beste Schuttingposter-klant!
We hopen dat het nieuwe uitzicht nog...
Duidelijk en snelle levering
Beste Schuttingposter-klant!
Mede dankzij jullie persoonlijke en positieve review hebben wij ook dit jaar weer veel mooie tuinposters en kerstdorp-achtergronden mogen leveren.
We hopen dat...
Zeer tevreden over de service en de snelheid van de levering