Kwaliteit van de poster

Poel

(Bewerkt)

Simpel te bestellen, prachtige foto’s om uit te kiezen, leuke prijs en razendsnel geleverd.

Beste Schuttingposter-klant!
Mede dankzij jullie persoonlijke en positieve review hebben wij ook dit jaar weer veel mooie tuinposters en kerstdorp-achtergronden mogen leveren.
Beste Schuttingposter-klant!
We hopen dat het nieuwe uitzicht nog dagelijks veel plezier brengt en wensen jullie fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!

C. van Oorsouw

Vriendelijk en goede service

Ike Hoogeveen

De kwaliteit is zeer goed, advies via de mail over de foto prima, levering vlot

Kirsten Slager

Heel goed!

Fam de Boer

Goed heb het aanbevolen bij andere mensen

Door

We hadden een kleinere poster gekocht en hebben die kunnen ruilen voor een grotere. De levering liep super.

MR

Heel prettig. Telefonisch goed overleg gehad over de bevestiging. En per mail ook goed over de foto.

E. Bayards

Supersnelle telefonische reactie, bezoek showroom op zeer korte termijn geregeld.
Duidelijke uitleg en goede mogelijkheid om de juiste keuze te maken.
Zeer goed telefonisch contact....
Duidelijke uitleg en goede mogelijkheid om de juiste keuze te maken.
Zeer goed telefonisch contact. Poster prachtig!
Klantvriendelijk bedrijf.

corrente di sabbia

Alles perfect!

Beste Schuttingposter-klant!
Mede dankzij jullie persoonlijke en positieve review hebben wij ook dit jaar weer veel mooie tuinposters mogen leveren.
We hopen dat het nieuwe uitzicht nog...
Beste Schuttingposter-klant!
We hopen dat het nieuwe uitzicht nog dagelijks veel plezier brengt en wensen jullie een voorspoedig 2020!

André

Snelle levering en goed product (goede afwerking en mooie kleuren)

Beste Schuttingposter-klant!
We hopen dat het nieuwe uitzicht nog...