Kwaliteit van de poster

René Berlo

Duidelijke website. Ik heb de poster afgehaald en zeer vriendelijk contact. De poster was van perfecte kwaliteit

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze vragenlijst met betrekking tot de aan u in 2018 geleverde tuinposter in te vullen. Wij stellen uw persoonlijke en zeer positieve reactie... Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze vragenlijst met betrekking tot de aan u in 2018 geleverde tuinposter in te vullen. Wij stellen uw persoonlijke en zeer positieve reactie bijzonder op prijs. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop heeft en wensen u een voorspoedig 2019!

hanz Lavoir

Goede telefonische hulp, behulpzame en vriendelijke mensen.

Karin van Ravesteijn-Beeuwkes

Showroom hadden we iets overzichtelijker verwacht,klantvriendelijkheid was goed alleen

we misten een aanbod van een kopje koffie/thee/ water, is wel wenselijk als je daar een tijdje zit
en bezig bent een kostbare opdracht te geven.

Beste Schuttingposter-klant!
Mede dankzij jullie persoonlijke en positieve review hebben wij ook dit jaar weer veel mooie tuinposters en kerstdorp-achtergronden mogen leveren.
We hopen dat...
Beste Schuttingposter-klant!
We hopen dat het nieuwe uitzicht nog dagelijks veel plezier brengt en wensen jullie fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!
Met vriendelijke groeten,

Met vriendelijke groeten,
Schuttingposter.nl
Charles & Dorien

J. Smits

We zijn in de showroom geweest voor voorlichting en informatie.
We zijn in de showroom geweest voor voorlichting en informatie.
Deze was bijzonder goed. We zijn gastvrij ontvangen en ons werd geadviseerd om een foto op te sturen van ons balkon, waar de poster moest komen.
Er werd ons toen een mail gestuurd van de posters die wij hadden uitgezocht, zodat wij een beeld kregen hoe het zou worden. Zo kregen wij een beeld en was de keuze niet moeilijk meer. Het is heel erg mooi geworden.

Ela

Ik ben blij

A vd Elzen

Heel toegankelijk.
Geen enkel probleem om de poster om te ruilen voor schuttinglamellen.

Alie Zwarthoed

Sterke punten zijn: dat je voorbeelden krijgt hoe de poster in jouw eigen tuin staat. Ben erg tevreden over het contact en super blij met de poster dank je wel! 👍👍

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst en de uitstekende beoordeling van de poster en onze dienstverlening. Het tuinvoorbeeld geeft inderdaad direct duidelijkheid welke tuinposter de... Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst en de uitstekende beoordeling van de poster en onze dienstverlening. Het tuinvoorbeeld geeft inderdaad direct duidelijkheid welke tuinposter de beste keuze is voor uw eigen tuin! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe uitzicht!

H. Maier

Gezien op de geraniummarkt in Den Bosch. Positieve indruk.

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst en van de poster en onze dienstverlening. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe uitzicht!

Bea

Goede ervaring duidelijke overzichtelijke site. Prima service