Ik vond dit een hele fijne cursus, ik snap alles nu veel beter en ga dit ook zeker aanraden aan mijn vrienden die ook voor hun rijbewijs gaan! Ik ga er ook voor nog een inschrijven ( je kan er maar...Ik vond dit een hele fijne cursus, ik snap alles nu veel beter en ga dit ook zeker aanraden aan mijn vrienden die ook voor hun rijbewijs gaan! Ik ga er ook voor nog een inschrijven ( je kan er maar nooit aan genoeg hebben meegedaan!)
lotte boonstra
Ik vond het een zeer leerzaam en duidelijke cursus ook kan je zelf mee doen door de vragen in de chat te beantwoorden , de begeleider klinkt erg enthousiast wat het leuker maakt om toch voor een...Ik vond het een zeer leerzaam en duidelijke cursus ook kan je zelf mee doen door de vragen in de chat te beantwoorden , de begeleider klinkt erg enthousiast wat het leuker maakt om toch voor een lange tijd naar zo'n cursus te luisteren. ik ben erg positief en zou deze cursus daarom ook zeker aanraden.
Diane Topper
Hartstikke fijn,ik ben hartstikke bang om het niet te halen want ik heb al niet zo veel geld, ik heb al zoveel geleerd en de docent/instructeur helpt heel erg mee.
Bas
Het was een top ervaring. In 1 keer geslaagd
Keano
Top bedrijf, goede organisatie en yes in 1 keer geslaagd...
Chloe
Kon super snel al terecht voor mijn lessen en mijn examen. In 1x geslaagd, echt top!
Lars
Duidelijke instructies en meteen in 1 keer gehaald!
Brent
Goede instructeur, na 1 dag les meteen me examen afgelegd. Natuurlijk in 1 keer geslaagd. Ik raad deze rijschool zeker aan
S. Slof
Goede en duidelijke uitleg
De scooterrijschool leverde een uitstekende service, met duidelijke instructies en een vriendelijke instructeur. De lessen waren doelgericht en goed gestructureerd, wat heeft bijgedragen aan het...De scooterrijschool leverde een uitstekende service, met duidelijke instructies en een vriendelijke instructeur. De lessen waren doelgericht en goed gestructureerd, wat heeft bijgedragen aan het behalen van mijn rijbewijs in één keer. Zeer tevreden over de professionele aanpak en heldere communicatie.