Het proces van bestellen van de auto was vrij onduidelijk, dit had met name te maken met het medewerker van Pon zijn en hoe de personeelsregeling/-korting werkt.
Hanzzi
Had graag voor mijn rug een Arona geleasd, maar kon niet ivm beschikbaar bedrag nu een Ibiza voor 60 mnd Een maand na aanschaf ging mijn vrouw meer verdienen en kwamen er opeens allemaal acties,...Had graag voor mijn rug een Arona geleasd, maar kon niet ivm beschikbaar bedrag nu een Ibiza voor 60 mnd Een maand na aanschaf ging mijn vrouw meer verdienen en kwamen er opeens allemaal acties, Arona’s Skoda’s en zelfs zou ik nu een VW Taigo kunnen leasen maar zit ik nog 54 mnd aan de Ibiza vast, is frusterend maar helaas Afwikkeling van Pon was wel correct maar ik denk dan wel van wisten ze het niet of ….
Anita
Prima niks op aan te merken
E.
Geen opmerkingen.
Nvt
André
Ik heb er tot nu een goede ervaring mee. Op eerdere gesprekken per telefoon kreeg ik een duidelijk antwoord op mijn vragen.
Hans Kok
Alles gaat probleemloos. Alles is gewoon duidelijk.
Eveline van Beemdelust
Goed het proces was vlot maar het zou wel fijn zijn om tussentijds een update te krijgen
Gizem Albayrak
Alles ging heel makkelijk en personeel was behulpzaam. Alleen kwam ik er kort geleden achter dat er tijdens de grote beurt mijn olie en remmen niet zijn vervangen. Terwijl ik er extra voor heb...Alles ging heel makkelijk en personeel was behulpzaam. Alleen kwam ik er kort geleden achter dat er tijdens de grote beurt mijn olie en remmen niet zijn vervangen. Terwijl ik er extra voor heb betaald.