Staff Security
Goed event basic training gehad voor mij en 1 medewerker van mij voor allbei heel positief veel aan gehad
- Heb je verbeterpunten / tips?
- -
100% beveelt Secure Options Academy aan!
Zeer positief en leerzaam
Top dag goed geregeld goeie lunch goed uitgelegd
Positief- de training was interessant en goed opgezet! De combinatie van theorie en praktijk was prettig. Geen moment verveeld.
Kwalitatief, Fijne communicatie, en meedenkend
Heldere uitleg, goede oefeningen, fijne docent, veel geleerd !!
Goede les met genoeg praktijkvoorbeelden.
zeer goed
Prima verzorgde training, didactisch goed voor elkaar, weer hoop bijgeleerd en bevestigd gekregen.
Secure Options Academy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Secure Options Academy heeft de volgende resultaten bereikt:
Secure Options Academy
Visseringlaan 23 - C4.09
2288 ER Rijswijk
Zeer positief en leerzaam
Top dag goed geregeld goeie lunch goed uitgelegd
Kwalitatief, Fijne communicatie, en meedenkend
Heldere uitleg, goede oefeningen, fijne docent, veel geleerd !!
Goede les met genoeg praktijkvoorbeelden.
zeer goed
Secure Options Academy heeft de volgende resultaten bereikt: