Dennis

(Bewerkt)

Levering producten zijn goed.
Jammer dat er geen nederlandse beschrijving bij geleverd word.

Marcel aarts

(Bewerkt)

Een set besteld met 2 camera"s. Op de site wordt omschreven dat het om Sony camera's gaat. Echter op de verpakking, camera of snoertje geen Sony logo te ontdekken. Bij het intoetsen van het... Een set besteld met 2 camera"s. Op de site wordt omschreven dat het om Sony camera's gaat. Echter op de verpakking, camera of snoertje geen Sony logo te ontdekken. Bij het intoetsen van het artikelnummer van de camera kom ik ook niet bij Sony terecht.
Alles aangesloten, wordt er om een wachtwoord gevraagd dat nergens wordt vermeld. Zit er in de doos een mini cd, waar info op staat. Ik heb laatst allemaal nieuwe Apple spullen gekocht, waar geen CDROM drive meer inzet. Bovendien heb je een adapter nodig om de mini cd in een computer te kunnen afspelen. Waarom staat de info niet online?
Na telefonisch overleg met securetech heb ik beeld op mijn tv, maar ik wil het ook op mijn telefoon en iPad. Na uren puzzelen is het nog steeds niet gelukt om op afstand mee te kunnen kijken. Samen met een netwerkbeheerder alle poorten in mijn modem opengezet, maar krijg geen toegang. Geen plug and plat dus.

Als ik dit van te voren had geweten, had ik iets anders uitgezocht.

Wil

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf erg vlotte leveringen en als het geleverd is kan je er ook nog terecht voor vragen, een van die bedrijven die er daadwerkelijk ook zijn voor de klant.

E van schoonderwalt

Uistekende service. Prima product gekocht. Zeer klantvriendelijk en simpel probleem oplossend aan de telefoon.

Islamitische Slachterij Boudount B.V.

Zeer goede ervaring met Securetech! Gewoon zoals het hoort! Bedankt voor de snelle levering en uitgebreide uitleg Mourad!

Peter Tuytjens

Zeer goede ervaring, kennis van zaken en zeer behulpzaam na gedane zaken.

P. van Lamoen / Newmancollege

De ervaring is goed.

Etos Bijl

Ontzettend fijn bedrijf om je spullen te bestellen. Goede service, goed advies en zeer goede nazorg.

T. machiela

(Bewerkt)

Door een misverstand is er niet gereageerd op mijn verzoek(mail, chatt en telefoon) met een probleem na de levering. Securetech heeft mij na een tijdje teruggebeld waarna de problemen zeer snel... Door een misverstand is er niet gereageerd op mijn verzoek(mail, chatt en telefoon) met een probleem na de levering. Securetech heeft mij na een tijdje teruggebeld waarna de problemen zeer snel werden opgelost, klasse.