9 /10

checkbox96% beveelt Seepje aan!

Pauline Wortel

Goede producten, snelle levering

Rich Bian

SterSterSterLege sterLege ster

Seep (vloeistof) is veel dunner geworden tov de eerste keer toen ik het kocht. Eerste keer was de vloeibare zeep echt een heel stuk dikker. Voor mij de laatste keer geweest. Ik ben zeer teleurgesteld...

Jo van Ringen

Ik vind Seepje geweldig. Ik was een beetje bang hoe het zou gaan met de navullingen, maar dat ging perfect. Een thermometer en een trechtertje zijn wel handig, maar die hebben we. Heel fijne producten, en ik word er heel blij van dat we zoveel minder plastic gebruiken.

Norbert Degenhardt

Heerlijk afwasmiddel en handzeep die ik dagelijks gebruik. Het ruikt lekker en is minder agressief voor mijn huid.

Bessels architecten & ingenieurs B.V.

Geweldig product

Geert

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Gekregen via de postcodeloterij. De zeep in een potje van ikea overgegoten. De rest inclusief de handlotion weggegooid. Handlotion doe ik niets mee. De pompjes functioneerden slecht.

Nicolette Taankink

SterSterSterHalve sterLege ster

Via postcode loterij wat van seepjes gewonnen. Conclusie Heerlijke zeep en besloten om zelf.aan te schaffen.

CalamityJane

Helemaal super! Alles snel en netjes geleverd.

Etty Hartholt

Wat een heerlijke zeep, een geweldige uitvinding met de navullingen en goed voor het milieu!

Gieter

SterSterSterSterLege ster

Heerlijke geur en fijn dat het hervulbaar is. Jammer dat de verpakking van poederhervulling zo groot is. Hoe fijn was het geweest als je in dat volume meerdere tabletten hervulling kon krijgen!

Marianne

Fijne producteb

David van Gelder

Ik ken Seepje nu al een aantal jaren. Omdat ik vrienden in Nepal heb was ik geïnteresseerd in hun schillen om de was te doen. Sinds dien zijn ze geworden tot een bedrijf waar je allerlei milieu vriendelijk schoonmaakproducten kunt krijgen.

Oksana K.

Het wast kleding goed, de kleding ruikt lekker, de kleur van de kleding wordt helder en rijk.

Wies Groothoff

Fijne producten!

Ben Muller

Heerlijk rijk schuimende zeep en lekker geurende.Al met al prima handzeep.

Seepje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Seepje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 10 mei 2022

Seepje

Was je haren, je lijf en je wasgoed zonder onnodige fossiele ingrediënten. Seepje wasmiddel, wasverzachter, handzeep, afwasmiddel en doucheproducten zijn 97% natuurlijk, microplasticvrij zonder synthetische geur- en kleurstoffen. Goed voor jou en goed voor je wereld. Kies bewust en was je wereld schoner!

Mauritskade 1

2514 HC Den Haag

Pauline Wortel

Goede producten, snelle levering

Rich Bian

SterSterSterLege sterLege ster

Jo van Ringen

Norbert Degenhardt

Bessels architecten & ingenieurs B.V.

Geweldig product

Geert

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nicolette Taankink

SterSterSterHalve sterLege ster

CalamityJane

Helemaal super! Alles snel en netjes geleverd.

Etty Hartholt

Oksana K.

Wies Groothoff

Fijne producten!

Ben Muller

Heerlijk rijk schuimende zeep en lekker geurende.Al met al prima handzeep.

Seepje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10