Lokman
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- Relaxfauteuil
100% beveelt Selekt Wonen Ter Veen aan!
vriendelijk , attent en behulpzaam !
Prima bedrijf die zijn afspraken nakomt.
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop, een 2 zits bankstel. Op tijd geleverd en een goede prijs en vriendelijke medewerkers.
Prima behandeld en geholpen.
Prettige bedrijf, geven goed advies
Vriendelijk
Noet positief
Heel erg fijn geholpen met het uitzoeken van onze pvc vloer. Er werd goed mee gedacht aan onze wensen, kleuren pallet en wat het beste past in de ruimte. Keurig en netjes afgewerkt door de jongens die het hebben geplaatst. Wij zijn enorm tevreden met de service!
Zeer prettig
Goederen gekocht en zijn geinstalleerd en wij hebben betaald.
werken heel goed
vriendelijk, welwillend, duidelijk, kortom heel tevreden
Zeer deskundig advies Uitgebreid assortiment Advies op maat met zeer vele mogelijkheden om eea passend voor de situatie te maken
Selekt Wonen Ter Veen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Selekt Wonen Ter Veen heeft de volgende resultaten bereikt:
vriendelijk , attent en behulpzaam !
Prima bedrijf die zijn afspraken nakomt.
Prima behandeld en geholpen.
Prettige bedrijf, geven goed advies
Vriendelijk
Noet positief
Zeer prettig
Goederen gekocht en zijn geinstalleerd en wij hebben betaald.
werken heel goed
vriendelijk, welwillend, duidelijk, kortom heel tevreden