9.4 /10

checkbox100% beveelt Senior Verhuizer aan!

Klaas en Eline Hitman

De verhuizing is volgens afspraak verlopen. Rustig en steeds in goed overleg. Ook de sfeer tussen de verhuizers onderling was prettig.

Vriendelijkheid medewerkers
UItpakken en plaatsen van boeken moet met meer aandacht gebeuren. Boeken op de kop in de kast zetten bijv.

Sijsma, dochter van oudere echtpaar dat is verhuisd

Verhuizing van mijn demente ouders. Ik belde en werd meteen vriendelijk en adequaat te woord gestaan. Daarna offert afspraak die respectvol verliep en duidelijkheid bood. De dag vd verhuizing verliep goed. Vriendelijke en rustige verhuizers. Zorgvuldig en beleefde omgang.

Vriendelijkheid taxateur

Zoon

Jan Rutjes

Zeer prettige ervaring. Makkelijk bereikbaar, snel en accuraat. Keurige planning en alles op de afgesproken plaats en tijd. Zeker ook de mannen die ons verhuisd hebben. Prettige en gezellige mensen die van wanten weten, snel en vakkundig

EL

goed georganiseerd verhuisbedrijf. Ik heb zelf dozen ingepakt en uitgepakt en de verhuizing zelf is vervolgens door een goed op elkaar afgestemd en vrolijk team van Senior verhuizer uitgevoerd.

Enige puntje is dat er meer groene ( voor aan te geven wat er in de verhuisdozen zit) stickers hadden mogen zijn.

EJM Janssen

Fijn contact met aardige, toegewijde mensen die goed werk afleveren

Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijk, meedenkend, servicegericht, correct, goed communicatief, nemen de tijd voor en geven aandacht aan de medemens, hardwerkend, voorzichtig met andermans spullen, demonteren en monteren top, zelfs lampen, betrouwbaar, etc.

E. Davelaar

Als senior kan ik dit verhuisbedrijf zeker aan iedereen aanbevelen. Afspraak bleek afspraak; wat niet mee verhuist kon worden werd afgevoerd en na de verhuizing werd het verhuisadres prima schoongemaakt. Er waren veel contactmomenten en ruim van tevoren werden dozen en inpakmateriaal bezorgd.

Andre Preijde

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring, een zorgeloze verhuizing dankzij een deskundige maar ook aardige crew. Doen alles voor je, hebben creatieve opladingen (vervoer van kwetsbare lamp boven de eettafel) en gaan pas weg als alles klaar is.

Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
Medewerkers

Ruud Gosens

Senior Verhuizer ingeschakeld om mij te verhuizen van een appartement op drie hoog naar een verzorgappartement op tien hoog. Ik ben een alleenstaande oudere zonder hulp van derde en zag enorm tegen deze verhuizing op. Vanwege ernstige gezondheid problemen had ik echter geen andere keus. Na het eerste mailtje aan Senior Verhuizer kwam alles alleen in een stroomversnelling. Er werd een afspraak gemaakt voor een taxatie van wat er allemaal moest gebeuren. In grote lijnen was dat een deels verhuizing van inboedel en een ontruiming van de spullen die niet meer nodig en/of in de nieuwe woning geplaatst konden worden. De afspraak was dat de oude woning oplevering klaar zou worden gemaakt voor sleutel overdracht aan de bouwvereniging. Tijdens de taxatie werd er ruim meedacht in alle richtingen. Verhuizing en ontruiming na de tijd. Voor de verhuizing is er goed contact geweest tussen de verhuizer en mijn over enkele dingen die nog nodig waren. Ook hier heeft het bedrijf mij weer geheel ontlast en er voor verzorgt dat alles voor de verhuizing en ontruiming in orde was. Op de dag van de verhuizing verliep alles zoals afgesproken en zonder problemen. Met een halve dag was de hele verhuizing en ontruiming zeer professioneel gerealiseerd. De oude woning was klaar voor de sleuteloverdacht aan de woningbouw en ook dat verliep door het professionele werk van Senior Verhuizer ook zonder probleem en was met tien minuten geregeld. Ik ben dan ook meer dan tevreden over de werkwijze en het contact van deze verhuizer.

Theo Nass

Oplossen van schade

A. Ruijsenaars

Vermeulen

De perfecte Verhuizing zonder zorgen

Communicatie

Huisman

Prima geregeld allemaal. Senior Verhuizers hebben in de nieuwe flat de vloer gelegd en mijn schoonvader (en ons) volledig ontzorgd met verhuizen. Van tevoren afspraken gemaakt en die zijn volledig nagekomen. Kennismaking op de locatie was prettig, goede adviezen ten aanzien van de vloer.

Mieke van Zon

Ze ontzorgen echt! Er komt zoveel op je af bij de verhuizing van je (schoon) moeder. Senior Verhuizer denkt aan alles (ook de dingen waar je zelf niet aan dacht ;-) We konden op korte termijn verhuizen, alles perfect verzorgd, goede communicatie, hele aardige en deskundige verhuizers. De oplevering was ook perfect. Hopelijk nu even geen verhuizing meer, maar de volgende keer zeker weer Senior Verhuizer. Aanrader!

Beekman

Verhuizing tot volle tevredenheid verzorgd.

Informatievoorziening
Oplossen van klachten

Senior Verhuizer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Senior Verhuizer heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 1 juni 2015

Senior Verhuizer

Senior Verhuizer en Woningontruimingarnhem.com hét verhuisbedrijf/klusbedrijf uit Arnhem staat voor verhuizen zonder zorgen, tijdens een verhuizing/oplevering moet er in een kort tijdsbestek veel worden geregeld. Wij doen meer dan reguliere verhuisbedrijven en ontzorgen u compleet. Wij hangen schilderijen op, sluiten uw wasmachine, droger en overige elektrische apparatuur weer aan. Daarnaast leveren wij uw oude woning weer bezemschoon op voor de verhuurder/woningbouw of maken hem gereed voor de verkoop.

Vlamoven, 34

Communicatie

Huisman

Mieke van Zon

Beekman

Verhuizing tot volle tevredenheid verzorgd.

Informatievoorziening

Senior Verhuizer heeft de volgende resultaten bereikt: