Annemarie Woudenberg
goed
Zeer plezierig
snelle levering, mooie kleding
Ben tevreden over de producten
Keurig verzonden, maatlabel oude broek gebruikt en kwam nog steeds overeen ,geen druk met achteraf betalen
Heel goed
Snelle levering. Mooie stof, goede pasvorm.
Prima service
Seniorenkleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Seniorenkleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer plezierig
snelle levering, mooie kleding
Ben tevreden over de producten
Heel goed
Snelle levering. Mooie stof, goede pasvorm.
Prima service
Seniorenkleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt: