Goede kwaliteit kleding. Netjes en snel geleverd.

Dick Tiekstra

Wij hebben voor mijn vader twee mooie seniorenbroeken gekocht.
Wij hebben voor mijn vader twee mooie seniorenbroeken gekocht.
Op een laat tijdstip, nadat de broeken al waren besteld twijfelden wij aan de juiste maat en is telefonisch contact opgenomen om het aan te passen. Dat werd direct aangepast en de broeken waren ruimschoots op tijd binnen. Waarvoor onze dank.

De flexibiliteit waarmee een bestelling nog kon worden aangepast. Waarvoor onze grote waardering.

Dit was de eerste x het was heel goed,goed verpakt en de kleding zag er prima uit

Ik heb een japon besteld. Eenvoudig en snel. Ik had de japon met 3 dagen. Ben goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Top!!!!!

Het zelfde wat ik hier boven heb gezet. Top!!!!!!

C.J.M. Ruijters

Ik heb er kleding gekocht voor mijn demente moeder.

Heel positief vind ik de leuke collectie, de schappelijke prijzen, de snelle levering maar vooral het persoonlijk contact toen bleek dat een van de kledingstukken niet meer op voorraad was. Geen... Heel positief vind ik de leuke collectie, de schappelijke prijzen, de snelle levering maar vooral het persoonlijk contact toen bleek dat een van de kledingstukken niet meer op voorraad was. Geen moeite was teveel om dat probleem te verhelpen. Er wordt duidelijk meegedacht en dat vind ik heel fijn en heeel erg klantvriendelijk. Top!

Altijd goed en als het een keer niet goed gaat lossen ze het snel op.

Goede kwaliteit, de klant is nog echt koning!

Snelle levering.

Gelukkig ook grote maten

van der leer

Prima. snel opgestuurd, netjes verpakt.

Goed en snel geleverd

Truus Duif