Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij deze online winkel. De levering was uitzonderlijk snel, wat echt indrukwekkend is. Bovendien hebben ze zeer goede prijzen, wat het winkelen hier tot een...Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij deze online winkel. De levering was uitzonderlijk snel, wat echt indrukwekkend is. Bovendien hebben ze zeer goede prijzen, wat het winkelen hier tot een geweldige keuze maakt. Uitstekende service en kwaliteit!
Toy’s Delight
Er staat duidelijk op de site dat als je iets voor 15:00 besteld ze het dezelfde dag versturen. Ik heb om 12:22 een bestelling gedaan en betaald en de volgende dag maar even gebeld omdat ik nog geen...Er staat duidelijk op de site dat als je iets voor 15:00 besteld ze het dezelfde dag versturen. Ik heb om 12:22 een bestelling gedaan en betaald en de volgende dag maar even gebeld omdat ik nog geen track & trace code heb gekregen. Eerst krijg ik een vaag verhaal over een extern magazijn en daarna zegt een collega dat de bestelling nog openstaat maar dat ze het vandaag naar een DHL punt brengen. Daar heb ik niks aan, ik ben vandaag vrij. Als ik dat zeg kunnen ze het naar een DHL afhaalpunt sturen want ik moet natuurlijk wel begrijpen dat het druk is. Voor de 2e keer hier een bestelling gedaan en over allebei heel ontevreden. De 1e stond een product op voorraad maar dit bleek toch niet het geval en deze bestelling stond op bezorging de volgende dag (vandaag) maar ook dat blijkt (na zelf contact op te nemen) ook niet te kloppen. Als jullie online bestellingen via jullie eigen website laten liggen omdat bestellingen via bol voorrang hebben zou ik toch maar eens goed nadenken welke klanten je koestert.
Eline
Netjes snel en vriendelijk
Andrejs Jonkins
Very nice company, and fast delivery.
DvM
Snelle levering, prachtig verpakt. Product van Creuset in de bijzondere kleur indigo. Gezien in Londen, gekocht in Deventer😉
Angelique Spijkers
Super snel geleverd en mooi ingepakt als kado zonder extra kosten
BWC
Heb hier al meerdere malen zonder problemen servies besteld. De levering is conform afspraak en de producten worden goed ingepakt en verstuurd. Dit is een betrouwbare leverancier met dito...Heb hier al meerdere malen zonder problemen servies besteld. De levering is conform afspraak en de producten worden goed ingepakt en verstuurd. Dit is een betrouwbare leverancier met dito service.
Marijke
Top, goede telefonisch bereikbaar. Snelle levering ondanks Sint drukte. Goed product