Lilian De Vos

Plezierig ervaren.

Anne

Snel levering en alles top !

Melle

Waardeloos. Al 2 weken geleden een bestelling geplaatst van artikelen die volgens website op voorraad waren (en zijn), netjes betaald, maar niks ontvangen en niks over gehoord. Telefonisch niet... Waardeloos. Al 2 weken geleden een bestelling geplaatst van artikelen die volgens website op voorraad waren (en zijn), netjes betaald, maar niks ontvangen en niks over gehoord. Telefonisch niet bereikbaar... Gaat lekker.

Reactie Senses Of Living:

Bedankt voor uw review. Helaas was uw bestelling niet volledig op voorraad. Wij hebben direct telefonisch contact met u proberen op te nemen, maar u niet kunnen bereiken. Vervolgens u gemaild om te... Bedankt voor uw review. Helaas was uw bestelling niet volledig op voorraad. Wij hebben direct telefonisch contact met u proberen op te nemen, maar u niet kunnen bereiken. Vervolgens u gemaild om te overleggen. Hier hadden wij niet direct reactie op ontvangen. Gelukkig hebben we inmiddels contact gehad en is het opgelost.

Gerdien steenbeek

Een groot assortiment mooie dingen, overzichtelijke en fijne website, zorgvuldige afhandeling en bezorging en als kers op de taart: een persoonlijk berichtje. Dit is een fijn bedrijf!

Titia

Snelle reactie en het product dat ik had besteld was zeer zorgvuldig verpakt. Het zag er goed verzorgd uit!

Nadine Van Watermeulen

Alles tiptop in orde en snel geleverd

Timothy de Windt

Duidelijke communicatie, snelle levering, zeer kwalitatief product.

Wilma

Geen idee want ik heb nog niets ontvangen. Waarschijnlijk heeft DHL het te druk om het pakket te bezorgen.

Annemieke Tjaden-Vlieger

Top service