7.8/10

Bestelling is prima verlopen

Assortiment
Website is fijn

Moniek

Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit producten.

Sas

Ik heb niet's gekocht bij jullie maar krijg wel allemaal mails over de voortgang van mijn bestelling. Ergens gaat er wat fout in jullie systeem.
Ik krijg hierdoor ook privacy gevoelige...
Ik krijg hierdoor ook privacy gevoelige informatie over mensen die ik helemaal niet ken.

Reactie Senso-Care:

Beste Sas,
Beste Sas,
Hartelijk dank voor je feedback. Goed dat je dit meldt, dan kunnen we uitzoeken wat er mis is gegaan. Op het eerste gezicht denken we aan een verkeerd ingevuld mailadres. Oftewel, onze klant heeft per ongeluk (door een typefout...?) jouw mailadres ingevuld bij zijn of haar bestelling. We gaan dit vandaag meteen uitzoeken en laten je weten wat er is gebeurd! Op voorhand in ieder geval onze excuses voor de situatie!
Vriendelijke groet,
Senso-Care

Miranda

Ik had pas 3 sterren gegeven, maar ik wil toch even een nieuwe plaatsten, omdat het netjes is opgelost met de spiegelballen.
Kan de andere niet verwijderen, sorry!
Ik heb telefonisch...
Kan de andere niet verwijderen, sorry!
Ik heb telefonisch contact gehad met Senso-care en daarna werden de spiegelballen gelijk opgestuurd.
Had ze de volgende dag in huis!
Mijn zoontjes zijn er heel blij mee en zelfs mijn oudere doxhters spelen ermee.
Bedankt!

Super leuke producten van goede kwaliteit! Vriendelijk personeel.
Telefonisch goed bereikbaar.

Reactie Senso-Care:

Beste Miranda,
Dank voor je positieve (nieuwe) feedback! We zijn blij dat de nageleverde spiegelballen goed bevallen!
Vriendelijke groet,
Senso-Care