7.8/10

Mieke

Ik had een bestelling geplaatst met de optie betalen na ontvangst. Toen ik na een paar dagen nog niks had gehoord over de bestelling, contact opgenomen met senso-care. Kreeg toen vrij snel een... Ik had een bestelling geplaatst met de optie betalen na ontvangst. Toen ik na een paar dagen nog niks had gehoord over de bestelling, contact opgenomen met senso-care. Kreeg toen vrij snel een reactie dat ik een aanbetaling moest doen. Beetje vreemd dat je de optie achteraf betalen hebt, en dan toch een aanbetaling moet doen voordat de bestelling verzonden wordt en je daar dan ook niks over hoort en zelf achteraan moet gaan. Dit ook aangegeven en toen werd geregeld dat het dezelfde dag nog verzonden werd als ik direct het geld zou overmaken. Dit is idd ook gedaan.
Één artikel was niet aanwezig en zou nageleverd worden. Ik kreeg wel een betaalherinnering (voor het betalen na ontvangst terwijl ik niet alles nog ontvangen had), maar geen nalevering. Weer gemaild en zou in de loop vd week erop geleverd worden. Dit is idd gebeurd. Voelt niet helemaal fijn hoe het liep, maar ze leken wel mee te willen werken.

Beter communiceren

Site is duidelijk en er is makkelijk te bestellen

Snelle levering, netjes, duidelijke overzichtelijke webshop

Snelle levering, duidelijke webshop,

Hilde

Tip top.

Geen valse beloften.

het is voor mij ok zoals het is.

jasmien

Zeer positief

aanbod zeer goed, duidelijke info online

Prima materialen en service

Goede en snelle service

Bestelgemak service en snelheid

Rossana

Goede en snelle service

Lonnie

Goede communicatie, goede levering. Product was niet voorradig en ben netjes telefonisch op de hoogte gebracht.

alles ok

ik kocht de senso-cuddle hemdjes. wat ik mis is een wasvoorschrift. zijn de hemdjes wasbaar? en zo ja, hoe? er zat geen begeleidend wasvoorschrift bij de levering. dat vind ik een gemis.