7.8/10

Prima.

Ruim assortiment, snelle levering.

(Bewerkt)

Hartstikke goed

Gastopvanf't Speelhuuske

Overzichtelijk en mooie producten

Fijne producten en goed ingedeeld in categorieën

Linéa De Roo

De Senso-cuddle drukmouwen zijn erg klein, ze zijn eerder bedoeld voor kinderen.

heel fijn om te weten dat er zoveel verschillende producten bestaan voor prikkelverwerking. Het zou zeker nog bekender mogen worden gemaakt.

het zou handig zijn als enkele produkten ook specifiek voor volwassenen zouden worden ontworpen. En dat dit dan ook op de website vermeld staat. (bv. voor kinderen/voor volwassenen)

Gevarieerd aanbod van kwaliteitsvol materiaal

Uitgebreid aanbod, duidelijke website, reviews van andere klanten

Ik heb een mail gestuurd omtrent een theraputty die ik heb aangekocht waarvan ik de weerstand veel te stevig vind. Ik heb helaas nooit een antwoord terug gekregen.

Prima site, met materialen die er toe doen

Derya

Dit is de eerste keer dat ik iets op Senso-Care heb besteld. Het is ook gelijk misgegaan. Op de site stond dat het op voorraad was, maar dat was achteraf niet zo. Hierdoor is de levertijd uitgelopen... Dit is de eerste keer dat ik iets op Senso-Care heb besteld. Het is ook gelijk misgegaan. Op de site stond dat het op voorraad was, maar dat was achteraf niet zo. Hierdoor is de levertijd uitgelopen en heb ik mijn bestelling nog steeds niet binnen. Er is wel telefonisch contact opgenomen om het netjes uit te leggen.

Breed assortiment met juiste uitleg. Ook is het erg handig dat er reviews van andere gebruikers erin staan. Dat is zeker leidend.

Als iets niet op vooraad is ook aub op het site verwerken. Mijn bestelling stond op de site op voorraad en kreeg daarna ook een mail dat ze mijn pakket klaar was voor verzending. Daarna werd ik... Als iets niet op vooraad is ook aub op het site verwerken. Mijn bestelling stond op de site op voorraad en kreeg daarna ook een mail dat ze mijn pakket klaar was voor verzending. Daarna werd ik gebeld dat het product toch niet op voorraad was. Ik krijg waarschijnlijk mijn product pas eind volgende week. Dan heeft het ongeveer 2 weken geduurd. Ik vind dit te lang. Als ik wist dat het niet op voorraad was had ik het niet besteld. Wel vond ik netjes dat het telefonisch is overlegd ipv een standaard mail.

(Bewerkt)

Super tevreden! Dienst na verkoop is correct en snel

Ze geven duidelijke info.
Ze zijn snel en zorgvuldig met leveren.
De prijs is goedkoper als ergens anders.
De kwaliteit van de producten is goed kik ga er vaker kopen.

Assortiment en prijs.
Groot assortiment en redelijke prijzen.

Beter kan niet.