7.8/10

Siri Sioulants

Zeer tevreden. Snelle en correcte service en levering.

Graag meer informatie op de website omtrent samenstelling van het product. Vb. Aard van de stof

Reactie Senso-Care:

Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Van welke producten wilt u meer informatie ontvangen? Dan gaan we dat opvragen bij de producent.
Senso-Care

Goede en snelle service

Revalidatiecentrum de Vogellanden in Zwolle heeft ons eerst een van jullie producten te leen gegeven om uit te proberen of onze dochter er baat bij heeft. Via jullie website het betreffende wig... Revalidatiecentrum de Vogellanden in Zwolle heeft ons eerst een van jullie producten te leen gegeven om uit te proberen of onze dochter er baat bij heeft. Via jullie website het betreffende wig kussen besteld. heel netjes dat er de volgende dag gebeld werd om te checken of ons mailadres wel klopte omdat het niet leek op onze achternaam. Zeer aardige medewerker en dat jullie zo zorgvuldig met de gegevens omgaan schept vertrouwen. Mooie folder erbij ontvangen met mogelijke materialen en zeer snelle levering de volgende dag.

Zeer snelle service, zorgvuldig omgaan met ingevulde persoonsgegevens en checken of het wel klopt. Groot assortiment aan materialen.

M.v

Top service , geeft goede info als even iets niet opvooraad is. Dat ze wachten en dan alles opsturen. Goede uitleg op de site moest alleen even goed zoeken

Goede uitleg goede informatie en ruime aanbod mooie prijzen.

Vragen en antwoorden was zoeken voor mij
Mbt levertijd. Miste mail optie als order wegens wachten op onderdeel vast gehouden word

Alleen maar positief

Het assortiment, vooral voor EMB. de snelle reactie en levering, top!

vooreerst niet

Prima snelle service en levering

Eerste bestelling, een time timer. Gezocht op internet gemakkelijk te vinden en te bestellen.
Kan op rekening, in dit geval handig, want het betreft een leerling van school.

Snelheid, informatievoorziening

Het geleverde product is anders dan het bestelde product.
Dit betreft de kleur. Hier is op geen enkele manier over gecommuniceerd.

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je review. Er is een Time Timer Plus in de kleur wit besteld, hebben we per ongeluk een zwarte besteld? Mail of bel ons even, dan kunnen we het voor je oplossen!
Vriendelijke...
Vriendelijke groet,
Senso-Care

super snel

Prima. Keurig netjes, zowel website als ook aan de telefoon.
Ik had iets niet goed gedaan. Was geen enkel probleem, kon verwijderd worden.

Bestelgemak. Vooral netjes te woord gestaan aan de telefoon. Geen enkel probleem om ene bestelling te verwijderen en opnieuw een bestelling in te voeren.

Geen. Tevreden