7.8/10

Goede ervaring en zeer snelle levering

Mekroum jad

Bonjour,manque de la langue en français

Roc rijnijssel. Annelies van de Steeg

Een prachtig product om mensen te prikkelen, mooi vorm gegeven. Ik had alleen zo graag contact gehad met de ontwikkelaar voor mijn vragen. Heb hierover gemaild maar niets meer vernomen
met...
met vriendelijke groeten Annelies van de steeg

Reactie Senso-Care:

Beste Annelies,
Hartelijk dank voor je positieve review. Wij hebben geen mail van je gekregen, klopt dat? Wat zou je willen weten?
Vriendelijke groet,
Marten Bosch

Tina T

De website is duidelijk en is een verzameling al hulpmiddelen, educatieve spellen enz.

*het uitgebreide assortiment hulpmiddelen
* De prikkelarme layout

Voldoen, onder sterke en verbeterpunten staat mijn commentaar.

Alleen het assortiment is diverser en breder. Na bestelling van boek op 17 mei is deze uiteindelijk op zaterdag 2 juni geleverd, tussendoor gemaild; geen reactie. Toen maar gebeld en het boek bleek... Alleen het assortiment is diverser en breder. Na bestelling van boek op 17 mei is deze uiteindelijk op zaterdag 2 juni geleverd, tussendoor gemaild; geen reactie. Toen maar gebeld en het boek bleek niet op voorraad dus later geleverd te worden. Je moet er dus zelf achteraan, had mooier geweest om dit al eerder kenbaar te maken.

Zie mijn vorige punt.

Informatie verstrekken over producten, en het bestellen via de website gaat prima en snel. Erg fijn.

Het versturen duurt nog wel eens vrij lang, soms enkele weken.

Assortiment, uitleg, bereikbaarheid.

Sneller verzenden.
Sneller verzenden.
Daarnaast werk ik in een instelling. facturen worden een paar keer doorgestuurd ter accordering voordat de financiële administratie ze betaald. En blijkbaar worden er hier intern 2 keer per maanden facturen betaald.
Ik krijg wel continue herinneringen, terwijl ik dat proces niet sneller kan laten gaan. Het zou fijn zijn als er niet na 2 weken als een herinnering komt want betalen binnen twee weken is binnen een grote organisatie niet haalbaar gebleken.

Prima. Debestelling was goed verpakt en op tijd ontvangen. Ook de code om het pakket te ontvangen was op tijd.

Veel sensopatisch materiaal Ik werk met kinderen met een beperking en die zijn erg sensop[atisch ingesteld. Vooral de knetterzeep is erg in trek.

Op dit moment ben ik tevreden

Stefan Dhondt

Alles goed ontvangen. Zeer snel geleverd

Zeer duidelijke site....makkelijk betaal systeem

Tevreden

Geen opmerkingen

Grote verpakkingsdoos voor kleine inhoud

Product snel ontvangen; goede service

prijs correct, snelle levering