7.8/10

Snel geleverd.
Netjes verpakt.

Griet

Duidelijke website, vlotte levering en gemakkelijk door achteraf te betalen. Producten zijn kwalitatief goed.

Achteraf betaling
Duidelijke website
Groot aanbod

Snelle service, telefonisch goed bereikbaar, snelle levering

Ik had meerdere artikelen besteld. Niet alles bleek meteen leverbaar. Daar kwam ik achter bij het openen van het pakketje. Ik had aangegeven dat ik mijn bestelling af wilde halen op een... Ik had meerdere artikelen besteld. Niet alles bleek meteen leverbaar. Daar kwam ik achter bij het openen van het pakketje. Ik had aangegeven dat ik mijn bestelling af wilde halen op een post-nl-punt. Dat was keurig geregeld, alleen de nalevering werd wel thuis bezorgd. Mijn tip is in geval van een nalevering hierop te letten want mensen geven met een reden aan dat het pakket ergens anders moet worden bezorgd (gedoe met buren/milieu-overwegingen ivm uitlaatgassen busjes, etc)en dat geldt dan ook voor een eventuele nalevering.

Kimmy

Dikke onvoldoende. Zoontje heeft nog geen 6 uur “plezier” gehad van zijn kauwketting. On acceptabel dat deze ketting waar je €14,- voor betaal al kapot is.

Nee, niets totaal niet behulpzaam.dikk

Duidelijkere informatie op de website, beter Nederlands spreken aan de telefoon en betere producten verkopen.

Slecht, bestelling is niet binnengekomen en het bedrijf is niet bereikbaar

Marianna

Heel goed! Eerste keer dat iets bestel, er was 1 item uitverkocht en dit werd gelijk gecrediteerd. Ook werd ik hierover teruggebeld. Heel netjes!

Jmjve

Wij hebben vaker wat besteld. Laatste keer is de bestelling snel kapot gegaan. 3 e-mails over gestuurd krijg geen reactie... erg jammer...

Reageren om e-mails...

Heel erg bedankt!!!

U heeft me goed op de hoogte gehouden ivm met de levering.

Snelle levering. Prima product.

Fijne producten.

n.v.t.