7.8/10

Erg goed en gemakkelijk!!

Dienst

Heel goed! Mooie site, goede producten en snelle nette service

Maggie Störm

Zoals altijd zeer positief! Attent en alert, maar vooral op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijkheden op veel gebieden!

Kennis van zaken betreffende alle vragen (en die zijn zeer uiteenlopend) die ik heb / had.

Nee, ga zo door!!

Rita

Product 14 december besteld (ruim op tijd voor verjaardag dochter 11 januari). Verwachte levertijd is een week.
1 week voor verjaardag dochter zelf gebeld: waar blijft bestelling?...
1 week voor verjaardag dochter zelf gebeld: waar blijft bestelling? Vriendelijke man gesproken. Het wordt nagevraagd bij leverancier. Ik krijg geen bericht (medewerker zegt wel contact gezocht te hebben, maar zowel mijn voicemail als mailbox bevatten geen bericht), dus zoek zelf nogmaals contact.
Het zal erom spannen: Ik kan product verwachten op of net na 11 januari..
2 weken later zoek ik maar weer zelf contact: nog steeds niks ontvangen: “ja sorry, wij durven niks meer te zeggen, want geen idee wanneer de leverancier weer gaat leveren...” ....?
Dat ik het gebrek aan communicatie vreemd vind, wordt niet op ingegaan..
Uiteindelijk ontvang ik het product op 13 februari. Zonder enig bijgevoegd bericht, excuses of wat dan ook.
Ik ben blij met het product, maar de klantgerichtheid en met name de communicatie rondom de levering en afhandeling is hier helaas ver te zoeken in mijn geval..

Ik kon mijn product elders niet vinden.

Communicatie.. en meer klantgerichtheid (zeker als product pas 2 maand na bestelling geleverd wordt..)

Snelle levering. Producten worden goed verpakt verzonden.

Breed assortiment.

Jammer dat ik op mijn mail met een vraag nooit antwoord heb gekregen. Het product was na bestelling wel snel geleverd en bevalt prima.

De mail (sneller) beantwoorden.

Zeer snelle levering.

Senso-care is een erg overzichtelijke website met een massa aan interessante materialen.

- goede service
- gebruiksvriendelijke website

- nieuwe materialen mogelijk op een nieuwsbrief doorsturen