7.8/10

Goede ervaringen!

Snelle service en goede communicatie.

Samenzorgboerdrij Hendrikahoeve

Tot voor enkele weken terug waren mijn ervaringen prima. Bij de laatste bestelling ging er veel mis. Eerst moeten mailen na ongeveer twee weken om te vragen waar mijn bestelling bleef. Dan blijkt 1... Tot voor enkele weken terug waren mijn ervaringen prima. Bij de laatste bestelling ging er veel mis. Eerst moeten mailen na ongeveer twee weken om te vragen waar mijn bestelling bleef. Dan blijkt 1 artikel niet voorradig. Had de andere artikelen dat graag geleverd gekregen omdat we op de time timers zaten te wachten. Na een ruime week komt het pakket. Van het niet voorradige artikel (€20,-) leveren jullie slechts 1 van de 2 "onderdelen" Het andere zal nagestuurd worden. Gisteren kwam er een nieuw pakketje met het zelfde onderdeel wat ik had en dus moet ik hier weer achteraan: heel jammer dit!!!

Doorgaans geweldig goede en mooie producten

Zeker wel; als een artikel (nog) niet leverbaar is dit melden aan de klant en vragen of de rest alvast toegezonden gaat worden. De communicatie hierover was slecht. Nu een dubbel onderdeel van het... Zeker wel; als een artikel (nog) niet leverbaar is dit melden aan de klant en vragen of de rest alvast toegezonden gaat worden. De communicatie hierover was slecht. Nu een dubbel onderdeel van het gevraagde artikel en dus moet ik weer in actie....

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je review. Je hebt twee keer de Puttycise L-Bar TheraPutty tool, besteld, één daarvan hadden we reeds geleverd, afgelopen week heb je het tweede exemplaar ontvangen. Wellicht is... Hartelijk dank voor je review. Je hebt twee keer de Puttycise L-Bar TheraPutty tool, besteld, één daarvan hadden we reeds geleverd, afgelopen week heb je het tweede exemplaar ontvangen. Wellicht is er sprake van verwarring, want het is ons niet bekend dat er een onderdeel zou ontbreken. Kan je ons hier morgen over bellen?
Vriendelijke groet,
Senso-Care

KindOK

Nee niet direct. Wel vind ik het als therapeute fijn dat er veel hulpmiddelen te vinden zijn waar ik in de praktijk veel mee kan

nee

Marieke

Prima produkt en snelle levering

Donderdagavond laat besteld en zaterdag keurig verpakt ontvangen!

Goed, het duurde alleen lang voor ik wist wanneer mn bestelling zou vertrekken, daar heb ik voorgemaild maar uiteindelijk voor moeten bellen want kreeg geen reactie. Toen wel vriendelijk en snel... Goed, het duurde alleen lang voor ik wist wanneer mn bestelling zou vertrekken, daar heb ik voorgemaild maar uiteindelijk voor moeten bellen want kreeg geen reactie. Toen wel vriendelijk en snel geholpen.

Marco van Weel

Reeds eerder een review over Senso-Care geschreven, maar helaas moet ik daar op terugkomen. Het bestelde kauwsieraad voor onze autistische zoon uit onze eerste (en enige bestelling) was bijzonder... Reeds eerder een review over Senso-Care geschreven, maar helaas moet ik daar op terugkomen. Het bestelde kauwsieraad voor onze autistische zoon uit onze eerste (en enige bestelling) was bijzonder snel aan vervanging toe. Dat heb je nu eenmaal met een stevige 'knager' in huis. Ik heb daarop advies gevraagd over alternatieven, inmiddels 9 dagen geleden. Helaas geen enkele reactie. Na 4 dagen nogmaals een mail gestuurd met een vriendelijk verzoek om alsnog te reageren. Helaas blijft opnieuw een reactie uit. Dat is jammer, want het gaat om een advies voor een vervolgaankoop. Zodoende heb ik inmiddels elders een bestelling geplaatst, waar ik dezelfde dag nog een reactie op mijn vraag kreeg. Jammer, want het aanbod van Senso-Care is zoals gezegd erg breed en ik had graag vaste klant willen worden. Gemiste kans!

Zeer breed assortiment, gunstige prijzen.

Vragen van (potentiële) klanten binnen 48 uur op werkdagen beantwoorden.

Bijzonder tevreden

N.v.t.

N.v.t.

W.Bronsveld

prima producten

Wacht al vanaf november op 2 vesten !
Krijg steeds aanmaningen om hiervoor te betalen.

Alles ok

Veel betere service dan andere bedrijven, ik was meteen geholpen en bestelling was meteen geleverd,
zeer vriendelijke mensen aan de telefoon en zeer behulpzaam!!!!