Janssen
Prettig contact en netjes en correct afgewerkt.
- Hoe heeft u Seuren 24-uurs glasservice gevonden?
- Prima
- Verbeterpunten of tips
- Houden zo.
- Afgenomen dienst
- Glasvervangen
Goede snelle service
Hartstikke leuk en goed werk!
Rustig schoon en.vakbewaam
netjes en goed gewerkt
goed
Uitstekende snelle hulp
Prima ervaring. Duidelijke communicatie en ook waarmaken wat afgesproken is. Deskundige en vriendelijke medewerkers.
Was geen 24 uur probleem. Maar werd goed opgelost.
Top service! Snel en vakkundig
Snelle service, vriendelijk personeel, snelle afhandeling
Prima geholpen
Uitstekende service
We hebben het glas in ons huis laten vervangen door hr++ glas met ventilatieroosters. In twee dagen zijn 27 ramen vervangen en allemaal netjes afgewerkt. Ging probleemloos en relaxed.
Erg mooie glasplaten geleverd, met uitsparingen voor stopcontacten
Seuren Glasservice verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Seuren Glasservice heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede snelle service
Hartstikke leuk en goed werk!
Rustig schoon en.vakbewaam
netjes en goed gewerkt
goed
Uitstekende snelle hulp
Was geen 24 uur probleem. Maar werd goed opgelost.
Top service! Snel en vakkundig
Snelle service, vriendelijk personeel, snelle afhandeling