Heeft u de glaszetter als deskundig en professioneel ervaren en heeft hij u geïnformeerd of alles naar wens was?
9.6/10
Heeft de glaszetter voldoende maatregelen genomen om uw eigendommen te beschermen en heeft hij alles netjes achtergelaten?
Arriveerde onze glaszetter volgens afspraak op tijd?

Beekink

Een eerlijke prijs en een goede kwaliteit. Alles volgens afspraak geleverd. Na het plaatsen is alles schoon afgeleverd. Top hoor.

Geen.

Internet

Prima contact, bereikbaarheid was soms wat moeilijker. Terugbel verzoek werd niet altijd aan voldaan

Via kenissen

Bram Eshuis

Na een eerdere minder positieve ervaring met Seuren, kan ik zeggen dat alles uiteindelijk netjes is opgelost door Seuren. Er bleken door een ongelukkige samenloop van omstandigheden aan hun kant... Na een eerdere minder positieve ervaring met Seuren, kan ik zeggen dat alles uiteindelijk netjes is opgelost door Seuren. Er bleken door een ongelukkige samenloop van omstandigheden aan hun kant enkele zaken fout te zijn gegaan. Vanuit Seuren heeft men mijn opmerkingen serieus en goed opgepakt. Fijn dat het we het hebben kunnen oplossen
De plaatsing van de ruit ging snel en soepel. Vakwerk!

Bram Eshuis

Glas reparateur die 1e keer kwam was top. Vriendelijk en kundig. De afhandeling daarna is slecht. Na 3 dagen pas een offerte binnen(na meerdere keren bellen) voor ander glas, welke verre van... Glas reparateur die 1e keer kwam was top. Vriendelijk en kundig. De afhandeling daarna is slecht. Na 3 dagen pas een offerte binnen(na meerdere keren bellen) voor ander glas, welke verre van compleet en duidelijk is.
Gevraagd naar uitleg. Opnieuw nog geen reactie. Voor een 24 uurs service zijn ze erg traag en geven ze een gevoel van weinig betrokkenheid.

Neem de klant serieus. De reparateur doet dat wel. Op het kantoor gebeurt dat niet.

Reactie Seuren Glasservice:

Bram Eshuis heeft volkomen gelijk. De noodvoorziening is weliswaar vlot en vakkundig geplaatst, maar in het offertetraject dat erop volgde hebben we inderdaad steken laten vallen en zijn we... Bram Eshuis heeft volkomen gelijk. De noodvoorziening is weliswaar vlot en vakkundig geplaatst, maar in het offertetraject dat erop volgde hebben we inderdaad steken laten vallen en zijn we onzorgvuldig in onze communicatie geweest. Gelukkig gebeurt zoiets bij ons maar hoogstzelden, maar de keren dat het gebeurt nemen we de kritiek dan ook zeer ter harte.
Inmiddels is er telefonisch contact geweest met dhr. Eshuis en zijn we - mede door zijn uiterst sportieve en redelijke opstelling - tot een goede oplossing gekomen. Seuren mag het werk alsnog uitvoeren en dat gaan we uiteraard doen zoals men doorgaans van Seuren gewend is: snel en vakkundig.

Henri van der Suijs

Mijn eerste ervaring met Seuren is zeer goed ! Nette, vlotte, kundige mensen zowel aan de telefoon als diegene die ter plaatse zijn geweest. Snelle opname en prijsafspraak. Bij plaatsing bleek er... Mijn eerste ervaring met Seuren is zeer goed ! Nette, vlotte, kundige mensen zowel aan de telefoon als diegene die ter plaatse zijn geweest. Snelle opname en prijsafspraak. Bij plaatsing bleek er iets mis echter werd dit op een nette constructieve manier en volgens hetgeen ons gezegd ook zo uitgevoerd.

internet

Vanlunszen

Ben zeer tevreden met u monteur hij was zeer correct in omgang en werk bedankt.een dikke pluim.

Prima zo gewoon fijn.

Via woonwaarts.

Joris knol

Vriendelijke glaszetter, kwam professioneel over.

Talis

Prima service, denken mee en komen tot een goede oplossing

Via verzerkering

roos sciarone

Ik ben zeer tevreden
ruit weer gerepareerd alles netjes opgeruimd
zeer aardige man die maurits

woningbouw