Bart Van zandbergen
Sabrina
Prima aanbod, goede service en prijzen.
Nice shop!
Altijd goed.
Perfect
Opzich helemaal goed ook snel Ik zou wel iets meer gedetailleerde info willen Over het gebruik van bepaalde speeltjes Overgens heb ik wel reviews gestuurd op de speeltjes die wij besteld hadden
Die bestelling werkt helemaal niet voor het doel waar dit voor verkocht word,paracetamol werkt beter.
Top
Goede service snelle levering discrete bezorging
snelle levering
Redelijk
Meerdere aankopen gedaan, producten werden sneller dan gedacht, de volgende dag al bezorgd
Sextoyland.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sextoyland.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Sabrina
Prima aanbod, goede service en prijzen.
Nice shop!
Altijd goed.