Jolanda Van Beek

Snelle service

Uitstekend

Goede communicatie, ook via Fonq dus geen misverstanden. Transport duurt langer dan beloofd maar dat komt door UPS. Meestal bestel ik niet al UPS de enige optie is, dat zag ik nu te laat. Maar ik... Goede communicatie, ook via Fonq dus geen misverstanden. Transport duurt langer dan beloofd maar dat komt door UPS. Meestal bestel ik niet al UPS de enige optie is, dat zag ik nu te laat. Maar ik ben uiteindelijk heel tevreden, hartelijk dank!

Beschrijf uw ervaring in een regel

Mooie lampen gekocht, heel blij!

Sander

Slecht

Product niet ontvangen

Snelle verzending, heel fijn. Helaas wel zeer veel verpakkingsmateriaal gebruikt; ik snap dat dit nodig moet zijn bij breekbare spullen, maar misschien overwegen of het duurzamer kan? De doos zat... Snelle verzending, heel fijn. Helaas wel zeer veel verpakkingsmateriaal gebruikt; ik snap dat dit nodig moet zijn bij breekbare spullen, maar misschien overwegen of het duurzamer kan? De doos zat 3/4 vol met plastic/piepschuim achtig spul

Judith

Ik heb een bloempot besteld. Die is supersnel geleverd en ziet er precies uit zoals op de foto.

Dik in orde

Mijn bestelling zou ik een dag later ontvangen. Inmiddels is dit 6 dagen geleden en heb nog steeds niets ontvangen, ook geen bestelinformatie zoals een track and trace. Toen ik het bedrijf probeerde... Mijn bestelling zou ik een dag later ontvangen. Inmiddels is dit 6 dagen geleden en heb nog steeds niets ontvangen, ook geen bestelinformatie zoals een track and trace. Toen ik het bedrijf probeerde te bellen kreeg ik de melding dat het nummer niet in gebruik was.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Ze komen hun afspraak van een snelle levering helemaal niet na.

Gemakkelijke en overzichtelijke bestelling

Heel goed

Beschrijf uw ervaring in een regel

Het bedrijf geeft snelle en goede service