Heel goed

Beschrijf uw ervaring in een regel

Het bedrijf geeft snelle en goede service

Pascale De Min -

Snelle levering correcte goederen zoals afbeelding

Prijs kwaliteit perfect

NJ Veltman -

Communicatie prima.
Vervoersbedrijf waar ze mee werken is slordig.
Levering duurt wel wat lang

Beschrijf uw ervaring in een regel

Eerste artikel werd kapot geleverd ondanks sticker " breekbaar" op de doos.
Eerste artikel werd kapot geleverd ondanks sticker " breekbaar" op de doos.
Zonder problemen werd een nieuwe toegestuurd waarbij de doos alweer flink beschadigd was, gelukkig inhoud nog heel.

Cindy Maarschalkerweerd Mertens -

Uitstekend

Beschrijf uw ervaring in een regel

Probleem snel opgelost en snelle reactie, snelle levering ook.

Talita Van der Linden

De bestelling wordt snel verstuurd, goede service

Snelle service

Anneke

Slecht, omdat mijn bloempot heel raar was ingepakt en dus in 10 stukken aankwam, goed omdat ik daarna bericht kreeg dat ik mijn geld terug krijg (en ik ga er vanuit dat ook echt gebeurd. Het geld... Slecht, omdat mijn bloempot heel raar was ingepakt en dus in 10 stukken aankwam, goed omdat ik daarna bericht kreeg dat ik mijn geld terug krijg (en ik ga er vanuit dat ook echt gebeurd. Het geld staat nog niet op mijn rekening maar het is ook nog maar 3 dagen geleden gebeurd)

Beschrijf uw ervaring in een regel

Product ging kapot, ik kreeg mn geld terug

Fatima uit badhoevedorp

Super fijne ervaring

Beschrijf uw ervaring in een regel

Hele vriendelijke , service gerichte, meedenkende mensen werken daar met name Tom hele goede ervaring mee heeft ons goed geholpen snel afgehandeld. Dikke pluim voor hem.

Lyanne Ronda

2 bloempotten besteld Mica, snel geleverd waarvan 1 stuk. Gelijk nog 1 besteld maar niet leverbaar. Het geld van de niet leverbare pot retour ontvangen. Kapotte pot nog steeds geen geld ontvangen

Slechte administratie

Marjon

Top service! De vaas kwam gebroken uit de verpakking. Na 1 telefoontje en het sturen van foto’s van de gebroken vaas is direct een nieuw vaas opgestuurd.