Mooi aanbod en vlotte levering Verbeterpunten: Geen bemerkingen
Leen
Snel en correct (zeer goed verpakt vanwege breekbaarheid) geleverd Verbeterpunten: -
W.
Snelle levering, mooie producten Verbeterpunten: Bij de bestelling opgegeven dat donderdag niet bezorgd kan worden. Daarna hier nog eens telefonisch contact over gehad. Wat schetst mijn...Snelle levering, mooie producten Verbeterpunten: Bij de bestelling opgegeven dat donderdag niet bezorgd kan worden. Daarna hier nog eens telefonisch contact over gehad. Wat schetst mijn verbazing? Er wordt op donderdag geleverd. Dus niet alleen luisteren maar ook doen wat je beloofd.
anoniem
Snelle levering. Goed en leuk verpakt. Verbeterpunten: Geen
henny
Snelle levering Verbeterpunten: Geen
Jaco
Goede communicatie over status bestelling.
Caroline
Super en snelle service, goed verpakt en ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling! Top!
Piet
Bestelling en verzending verliep vlot. Bij contact met deze mensen waren ze vriendelijk. Verbeterpunten: Bij een defect onderdeel aangemeld. Maar ik kreeg een mailadres daar moest ik het mee...Bestelling en verzending verliep vlot. Bij contact met deze mensen waren ze vriendelijk. Verbeterpunten: Bij een defect onderdeel aangemeld. Maar ik kreeg een mailadres daar moest ik het mee doen. Veel invulwerk. Ik heb het zelf opgelost. Sorry.
Sjaak
Vriendelijk invoelend persineelslid Verbeterpunten: Ik had onduidelijkheid over achteraf betalen. Ik moest toch vooraf per bank betalen