Smeerlappen.nl
- Product of service:
- Prachtige lampenpoot
Scherp geprijst en snelle levering
Wat een mooie lampen maar belangrijker wat een goede service. Helaas zat er een foutje in de lamp, deze werd gelijk omgeruild.
Uitstekende service en snelle levering. Ik ben verliefd op mijn prachtige lamp!
Fijn bedrijf, goede levering van prachtige lamp
Goede en snelle levering.
In keurige staat snel ontvangen.
Zeer fijn en kundig geholpen. Zeker een aanrader en echt de goedkoopste.
Prachtige lamp van sfeerlampen.nl Snel geleverd. Fabrikant belde zelfs of het gelegen kwam om hem eerder langs te komen brengen. Wij zijn blij met het resultaat.
Heel erg tevreden over de service, hanglamp is heel netjes en goed verpakt. Super blij mee!
Netjes verpakt Alles ziet er prima uit Supermooie lampen, blij mee
Erg tevreden over deze prachtige lamp, die in het echt nog mooier is dan op de foto! Hij schijnt heel mooi op het plafond. Een hele goede service waarbij Sfeerlampen snel van zich laat horen als je een vraag stelt. Al met al heel erg blij met mijn keuze voor Sfeerlampen!
Mooie lampen online gekocht. 2 dagen later waren ze 75 euo goedkoper. Even klantenservice gebeld. En direkt het geld terug gekregen. Super service 👍👍
Lamp was heel goed verpakt. Montage gemakkelijk, duidelijke handleiding. Heel erg blij met de mooie lamp
Sfeerlampen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sfeerlampen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Scherp geprijst en snelle levering
Uitstekende service en snelle levering. Ik ben verliefd op mijn prachtige lamp!
Fijn bedrijf, goede levering van prachtige lamp
Goede en snelle levering.
In keurige staat snel ontvangen.
Zeer fijn en kundig geholpen. Zeker een aanrader en echt de goedkoopste.
Netjes verpakt Alles ziet er prima uit Supermooie lampen, blij mee
Sfeerlampen.nl heeft de volgende resultaten bereikt: