9.6/10
Info Track en Trace

Hoogeveen-Beers Renate

Prima én vooral snelle service!

ANOUK - The Home Stylist

Altijd zeer tevreden over de snelle afhandeling

Van lierop

Ik per ongeluk 1 fout gemaakt met bestellen en er werd snel gereageerd op mijn mail

Marijke Dapper

(Bewerkt)

Snelle service!

Marion

Vriendelijk aan de telefoon, maar na retour sturen van de bestelling blijken kosten voor bezorging en retoursturen voor rekening van de klant; € 11,70 kwijt voor niets.

Reactie Shabby Treats:

Wat een complete onzin. Je hebt binnen 1 dag je retouren terug betaald gekregen. Dat moeten we doen binnen 30 dagen. En ja retour zendingen zijn voor je eigen rekening. Dt is overal zo ! Een... Wat een complete onzin. Je hebt binnen 1 dag je retouren terug betaald gekregen. Dat moeten we doen binnen 30 dagen. En ja retour zendingen zijn voor je eigen rekening. Dt is overal zo ! Een compleet onterechte review. !

Arthur Steenkamp

Heel goed product

Gerrie Schuit-Dul

Ik werk al 8 jaar met deze verf en ben meet dan tevreden, rijd er voor uit Zwolle naar Nijkerk voor de goede adviezen altijd.

Ami

Ik heb egg blue besteld voor een kast maar ik vond de kleur niet overeen komen,was veel lichter als gezegd
Heb maar een andere kleur besteld
De verf op zich is geweldig dekt fantastisch.

Ceciel Andes

Ik kwam bij toeval op de site terecht. Naarmate ik meer las over de mogelijkheden en het gebruiksgemak van Annie Sloan Chalk Paint werd ik steeds enthousiaster. Ik heb met veel plezier kleuren verf,... Ik kwam bij toeval op de site terecht. Naarmate ik meer las over de mogelijkheden en het gebruiksgemak van Annie Sloan Chalk Paint werd ik steeds enthousiaster. Ik heb met veel plezier kleuren verf, kwasten en een sjabloon uitgezocht. Door de adviezen op de site en de ervaringen van andere klanten kon ik goed een keuze maken. Snelle levering: zondagavond besteld en dinsdagmiddag in huis.