Snelle levering, duidelijke uitleg en als je een vraag hebt dan krijg je snel een duidelijk antwoord.
Zo blij met het service en kwaliteit van het verf
Christine van den Berghe
Een hele fijne website met een super duidelijke uitleg van hun producten en hoe ze te gebruiken. Daarbij is de communicatie met Jayne, uitstekend. Zodra je een vraag hebt, krijg je een hele snele...Een hele fijne website met een super duidelijke uitleg van hun producten en hoe ze te gebruiken. Daarbij is de communicatie met Jayne, uitstekend. Zodra je een vraag hebt, krijg je een hele snele mail terug en wordt alles goed uitgelegd
Hanneke
Duidelijke website, bestelde materialen goed verpakt de volgende dag (conform website) thuis bezorgd op afgesproken tijdstip.
Eerste ervaring niet al te goed daar wij niet de gevraagde bestelling kregen geleverd. Achteraf zeer snel rechtgezet met oprechte excuses. Volgende keer beter.
erik
Dikke duim aan de firma .
Aagje
Levertijd snel en volgens afspraak
Harrie
Duidelijke site
Erg behulpzaam, hebben veel kennis over hun producten/werkgebied en delen dit ook graag.