9.6/10
Info Track en Trace

Mooie producten, overzichtelijke website, zorgvuldig verpakt en zeer snel geleverd

Linda Liessens

Twee bestellingen geplaatst online, levering binnen de 4 dagen ontvangen. Excellente service !

Nita

Heel duidelijke website. Ook voorbeelden can geverfde kasten om de kleur beter te interpreteren als je nog geen kleurkaart hebt. Mijn pakketje is een extra dag bij postNL blijven steken. Toen ik... Heel duidelijke website. Ook voorbeelden can geverfde kasten om de kleur beter te interpreteren als je nog geen kleurkaart hebt. Mijn pakketje is een extra dag bij postNL blijven steken. Toen ik mailde voor info kreeg ik direct antwoord van Shabby Treats en waren ze heel behulpzaam.

Prima service! Twee maal besteld en beide bestellingen de volgende dag geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden van status van de bestelling. Zeer tevreden ook over de Annie Sloan verf!

Kim

Geweldige service.. direct antw.. goede producten en belangrijker nog, kennis van de producten

Natascha

Voor het opknappen van de oude nachtkastjes van mijn ouders heb ik de Annie sloan paris grey chalk paint gebruikt. Het is echt fijn in gebruik en een super mooi resultaat. Ook ga ik onze boomstam... Voor het opknappen van de oude nachtkastjes van mijn ouders heb ik de Annie sloan paris grey chalk paint gebruikt. Het is echt fijn in gebruik en een super mooi resultaat. Ook ga ik onze boomstam tafel nog met de white wax behandelen, ik ben benieuwd naar het resultaat. Wij willen ook onze trap nu met de chalk paint gaan doen na deze ervaring.

Schildert graag.

Ik wilde een stoffen omlijsting van een gordijnrail schilderen.Het moest een bepaalde kleur wit zijn.Het uitzoeken van de kleur vond ik lastig.Misschien is het een idee een overzicht van... Ik wilde een stoffen omlijsting van een gordijnrail schilderen.Het moest een bepaalde kleur wit zijn.Het uitzoeken van de kleur vond ik lastig.Misschien is het een idee een overzicht van kleurvlakjes naast elkaar te maken zodat je goed kan vergelijken ?
Info over benodigde verf verder prima.
De verf is super, pakte heel goed en gaf een mooi resultaat.Heel goed product !

Sigrid

Super snelle en goede service!

Jayne

Geweldige verf heerlijk om mee te werken