2e keer dat ik bestel, mooie verf en snelle levering. Alleen het filmpje online vind ik niet helemaal kloppen, de mevrouw in het filmpje zegt dat de verf moet drogen en daarna waxen en dan kan...2e keer dat ik bestel, mooie verf en snelle levering. Alleen het filmpje online vind ik niet helemaal kloppen, de mevrouw in het filmpje zegt dat de verf moet drogen en daarna waxen en dan kan je het eventueel schoonmaken met een natte doek. Maar dat is niet helemaal waar, want als ik dat doe, krijg ik me oude kleur weer terug. Dus ik moest wel een vernis laagje erop doen.
Snelle levering goede kwaliteit lage verzendkosten veel productinformatie op de website
Ideaal schilders heerlijk en leuk resultaat
Zeer goed/
Ria van den Ouweland
Hoi hoi Shabby treaters, ten eerste ben ik super blij dat ik het gedaan heb, en dat is mn spiegel die ik kitserig vond, grijs te verven, nu heb ik nog n kastje in gedachte, maar durf nog niet zo...Hoi hoi Shabby treaters, ten eerste ben ik super blij dat ik het gedaan heb, en dat is mn spiegel die ik kitserig vond, grijs te verven, nu heb ik nog n kastje in gedachte, maar durf nog niet zo goed, als ik dat zeg tegen mijn man krijgt hij n hartverzakking, dus nog maar ff afwachten wanneer de goeden m gunstig gezind zijn. leuk om te doen en n aanrader.
Maandag besteld,dinsdag in huis. Top.
Sandra hoeppertz
Leuke site met duidelijke uitleg en snelle levering
Heb alleen nog maar besteld, kn de produkten dus nog niet zelf beoordelen, maar zag ze gebruikt bij vrienden, super!
Krijtverf besteld voor een tafel
Leendert Arends
Kleur komt niet helemaal over van de foto van net maar de verf is goed te verwerken om hem echt goed te laten houden is het van belang het goed te laten drogen en daarna de wax op er te doen en dat...Kleur komt niet helemaal over van de foto van net maar de verf is goed te verwerken om hem echt goed te laten houden is het van belang het goed te laten drogen en daarna de wax op er te doen en dat maakt de verf echt sterker en mooier van kleur en lichte glans die er op komt. De verf is goed dekkend in een keer aan te brengen.