9.6/10
Info Track en Trace

Ingrid Vetkamp

Fijne zaak. Goed advies van vriendelijke mensen.

Evert de Roo

Geeft duidelijke informatie over het te bestellen produkt

Marjolein Boucher

Fijn product, goede levering ook in winkel geweest. Super aardig geholpen

Peter Vijfhuizen

Betaalbaar product

T. de Wind

(Bewerkt)

Kleurenwaaier besteld: onhandig. Ik zoek geen “sferen” met diverse kleuren (zoals de waaiers worden ingedeeld) maar ik wil kiezen uit groen/blauw. Dan zou ik echter meerdere kleurenwaaiers moeten... Kleurenwaaier besteld: onhandig. Ik zoek geen “sferen” met diverse kleuren (zoals de waaiers worden ingedeeld) maar ik wil kiezen uit groen/blauw. Dan zou ik echter meerdere kleurenwaaiers moeten bestellen om daar de blauw/groene uit te pikken. Die kleurenwaaier is er echter niet. De complete kleurenwaaier downloaden met alle kleuren is voor mij geen optie, want op het beeldscherm zien de kleuren er compleet anders uit. Over de verf heb ik geen mening, waar daar kom ik hierdoor niet aan toe.

Reactie Shabby Treats:

Beste Tamira dank voor je reactie. Op de foto's kan je heel goed zien wat je besteld. Betreft onze gratis kleurenkaart deze is gemaakt door een fotograaf en is meer dan uitstekend. Duizenden klanten... Beste Tamira dank voor je reactie. Op de foto's kan je heel goed zien wat je besteld. Betreft onze gratis kleurenkaart deze is gemaakt door een fotograaf en is meer dan uitstekend. Duizenden klanten hebben deze download gedaan naar tevredenheid. Wij hebben in 10 jaar tijd nog nooit kritiek gehad op onze kleurenkaart. Maar wij zullen jouw aanmerkingen overbrengen aan Annie Sloan.

Jolanta Surkont

Super Verf. Alleen moeilijk als je maar 1 litertje nodig hebt dan zijn de verzendkosten te hoog

Geja De Roo

Vriendelijk en snelle levering.

Shirley Kwakernaak

Ongelofelijk snelle verwerking en verzending van mijn bestelling. TOP

Audrey Van niekerken

Snelle levering goed verpakt

Marion Kok

(Bewerkt)

De trap is een stuk mooier geworden maar ik heb de matte afwerklaag nog niet gebruikt dus dan wordt deze vast nog mooier.